27 Ocak 2010

'Seni Seviyorum' Demenin En "Tatlı" Yolu...




Beyaz Fırın’da aşkınızı tatlandırmanın tam zamanı...






Beyaz Fırın, aşkın rengi kırmızı ve pembenin buluştuğu birbirinden lezzetli, özel tasarım pastaları, çikolataları ve kurabiyeleriyle Sevgililer Günü’nü karşılıyor. Romantik ambalajları ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken Beyaz Fırın lezzetleri “Seni Seviyorum” demek isteyenlere neşeli alternatifler sunuyor. Kalp şeklinde hazırlanmış çikolatalar, pastalar ve kurabiyeler aşkını tazelemek isteyenleri bekliyor.

Bu özel günde sevdiklerine ya da kendine tatlı bir sürpriz yapmak isteyenler http://www.beyazfirin.com/ adresinden de siparişlerini verebilecek. Sevgiyle hazırlanan Beyaz Fırın lezzetleri, bu sene de aşkınıza aşk katacak.





“Seni Seviyorum ” demek hiç bu kadar lezzetli olmamıştı!






Krispy Kreme’in benzersiz doughnut ve kahve çeşitleri ile kalbiniz şimdi sımsıcak. 14 Şubat Sevgililer Günü için özel olarak kalp şeklinde hazırlanan yepyeni ve yine vazgeçilmez Krispy Kreme doughnut lezzetleri ile “Seni Seviyorum” demek artık çok lezzetli!!!

İçi nefis çikolata, üzeri siyah çikolata kaplı ve beyaz çikolata parçaları ile süslenmiş Chocolove, içi framboaz, üzeri beyaz çikolata kaplı ve siyah çikolata parçaları ile süslü Raspberrylove, içi karamel üzeri siyah çikolata kaplı ve karamel parçaları ile süslenmiş Caramellove lezzetleri ile aşkınızı şimdi “ONA” 3 yeni muhteşem lezzet farkıyla söyleyeceksiniz.

İstanbul Bağdat Caddesi ve Cevahir Alışveriş Merkezi’nde, şık mekanı ve sıcak ortamı sayesinde yılın her günü ve her saati vazgeçilmez lezzet molaları için aileleri, arkadaşları bir araya getiren Krispy Kreme,14 Şubat Sevgililer Günü’nde de özel lezzetleri ile sizleri misafir etmeye hazırlanıyor.






ÇİKOLATA AŞKINA...

“PATISWISS CHOCOLATIER”





“Mutluluk veren çikolata, değerli bir mücevher” sloganıyla Türkiye’nin ilk butik çikolata markalarından olma özelliğini taşıyan PATISWISS CHOCOLATIER, Sevgililer Günü için özel olarak tasarlanan çikolataları ile fark yaratıyor.

Bu özel gün için tasarlanan Sevgililer Günü çikolataları, sevginizi dile getirmenin en lezzetli ve en tatlı yolunu sunuyor.

Mutluluğa ve sevgiye giden lezzetin adresi olarak farklı zevklere hitap eden Patiswiss Chocolatier ürünlerine ulaşmak için http://www.patiswiss.com.tr/ web sitesine bakmanız yeterli…




Özsüt’te “Aşkın Tadı” bir başka…

Aşkın en tatlı hali…






Sevdiğiyle geçireceği özel bir Sevgililer Günü için en tatlı hediyeyi arayanlar ya da evlilik teklifinde vereceği yüzüğe eşlik edecek romantik bir lezzet peşinde olanlar Özsüt’te buluşuyorlar… Aşkın rengi kırmızıyla kaplı “Aşkın Tadı” pastası çikolatanın tutku dolu tadıyla harmanlanıyor… Özsüt’ün Sevgililer Günü için hazırladığı iki kişilik pastası “Aşkın Tadı” 15.90 TL fiyatıyla aşıkları bekliyor… Özsüt’ün el yapımı çikolataları ise çikolata tutkunu sevgililer için en ideal hediyeyi oluşturuyor.





4 yorum:

  1. şimdi içimden ben bunları nasıl yerim demek geçti
    öyle güzeller ki kıyamam bozulmasın :)

    YanıtlaSil
  2. :) miden de bu güzellikleri hak ediyor ama :)

    YanıtlaSil
  3. çok gzller sayfam içn alablrmym acaba (FACEDE)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails