1 Ocak 2010

Mutfak Sırları




* Taze naneyi doğrayarak kullanacaksınız, üzerine biraz toz şeker serpin, böylelikle kokusunu artırmış olursunuz.

* Pizzanızın daha yumuşak olması için unla birlikte bir miktar da patates nişastası ekleyebilirsiniz.

* Kovada sofraya getirdiğiniz buzların çabuk erimemesi için üzerlerine biraz maden suyu gezdirin.

* Mısır haşlarken daha lezzetli olması için içine biraz şeker atabilirsiniz.

* Reçel pişirirken karıştırma işlemini mutlaka tahta bir kaşıkla yapın.

* Açılmakta direnen cam bir kavanozun altına sert bir şekilde vurursanız açılacaktır.

* Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, temizlemesi daha kolay olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails