4 Ocak 2010

Yeni Yeni

Krispy Kreme’de Doğum Günü





Bağdat Caddesi’ndeki mağazasıyla kısa sürede herkesin uğrak yeri haline gelen Krispy Kreme, doğum günü partileriyle de çocukların kalbini fethediyor. Krispy Kreme, alternatifli doğum günü paketleri, sıcak ortamı ve güleryüzlü ekibiyle çocuğunuzun bu özel gününü unutulmaz kılıyor.

Çocuklar için ayrılmış ve özel olarak tasarlanmış oyun alanında doughnut pastası, doğum günü çocuğuna özel sürpriz hediyeler ve çeşitli etkinliklerle çocuklarınızın eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor. Doğum günü paketinde doughnut, içecek, hostes hizmeti, hediye kitinin dahil olduğu alternatifte kişi başı 10 TL iken, yüz boyama, sosis balon, Mr. Krispy ile dans gibi animasyonları içeren diğer paket ise animasyon dahil 15 TL ile 25 TL arasında değişmektedir.

Doğum günü paketleri ile ilgili detaylı bilgi için: 0216 478 49 19



Efe Yaş Üzüm Rakısı’na Sri Lanka’dan ‘World Star’Ambalaj Ödülü



Türkiye’nin ilk yaş üzüm rakı markası Efe Yaş Üzüm Rakısı, Sri Lanka’dan “World Star” ambalaj ödülüyle döndüğü “ehlikeyifli” ambalajı ile raflardaki yerini aldı.




Nefis yaş üzümlerden üretilen, her içenin kendine özel tatlar keşfettiği Türkiye’nin ilk yaş üzüm rakı markası Efe Yaş Üzüm Rakısı şimdi “World Star” ödüllü ambalajlarıyla raflarda. TSE “Altın Ambalaj” ödülünü alan Efe Yaş Üzüm Rakısı ehlikeyifli kutu, Sri Lanka’nın Colombo şehrinde yapılan yarışmada “World Star” ambalaj ödülüne layık görüldü. Efe Yaş Üzüm Rakısı’nın şeffaf PVC ‘den üretilen kutusu, silindirik formu ve ilgi çekici grafik tasarımı ile bu önemli ödülü almaya hak kazandı.



Doughnut ile kahvenin muhteşem uyumu
Krispy Kreme’de!





Bağdat Caddesi’ndeki şık mekanı, sıcak ortamı ile aileleri ve arkadaşları bir araya getiren Krispy Kreme, tarçınlı, çikolatalı, çilekli, limonlu gibi toplam 16 çeşit birbirinden lezzetli doughnut’larının dışında özel harmanlanmış kahve çeşitleriyle de çok iddialı. Krispy Kreme’e özel %100 Arabica kahve çekirdeklerinden hazırlanmış çeşitleriyle kahve tutkunları için farklı alternatifler sunuyor.

Günün herhangi bir saatinde veya güne başlarken sizleri keyifli bir kahve molası için Krispy Kreme’e bekliyoruz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails