1 Aralık 2009

Özel Günlere Özel Mekanlar



"LUCCA"

“Lucca” mönüsü, dekorasyonu, imzası haline gelen müzik tarzı ve ardı arkası kesilmeyen yenilikleri ile Bebek’in en gözde mekanı olmaya devam ediyor…





Eğlence, yiyecek – içecek denince akla ilk gelen ve İstanbul’ un en gözde mekanlarından Lucca açıldığı ilk günden bu yana mönüsündeki her lezzeti bir klasik haline getirmeye devam ediyor. Lucca ’nın mutfak ekibi, yeni sezon mönüsünü geliştirmek için farklı tatlar peşinde yaptığı gastronomik yolculuklara hız kesmeden devam ederken; yaz boyunca üzerinde çalıştıkları ve konuklarından aldıkları öneriler doğrultusunda hazırladıkları yepyeni bir mönüyle kış dönemine iddalı bir giriş yapıyor. Her damak zevkine hitap eden, seçkin tatlardan oluşan yeni mönü de, salatalardan atıştırmalıklara, ana yemeklerden muhteşem kokteyllere kadar yepyeni lezzetler yer buluyor. “Biberli Rozbif Carpaccio Salatası, Lucca Sonbahar Salatası, Hellim Ratatuille Salatası, Keçi Peynirli Rulo Tavuk, Deniz Mahsullü Tagliatelle, Süt Dana Pirzola ve Kajun Fıstıklı Chili Tavuk” bu kış Lucca severlere gerçek bir lezzet deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Lucca, yiyecek dışında içecek konusundaki iddiasını da yeni yılda, ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip barmeni Cevat Yıldırım’ın muhteşem kokteylleriyle sürdürüyor. Her biri klasik haline gelen birbirinden özel tatların yaratıcısı Lucca’dan “Strawberry Bitter, Rose Martini, Peach Supreme, Lemongrass Martini, Espresso Martini ve Karadut Caipiroska” bu kışın yeni trendi olmaya aday…

Lucca, sürekli tazelenip gelişirken bir klasik haline gelmeyi başaran adıyla 2010’da da “yine ve yeniden yepyeni”!

Lucca Hakkında

Lucca günün her saatindeki “mood”unuza hitap eden, sabahları gazete okuyup espresso veya hot chocolate içebileceğiniz, günlük taze kek-pasta ve özel çay-kahve listesindeki çeşitleri tadabileceğiniz, işten ara verip öğlen keyifli bir yemek yiyebileceğiniz, aksam yemeği yiyip, değişik kokteyller ve özel şaraplar içebileceğiniz, barda çene çalıp müzik dinleyebileceğiniz asıl hedefi konuklarına hoşça vakit ve kaliteli hizmet sunmak olan şık bir Café-Bistro’dur.


Lucca’nın en önemli özellikleri rahat lokasyonu, günün her saatinde sunulan farklı yemekleri ve içecekleri ve her şeyden önemlisi şıklık ve sosyalliğin, rahatlık ve samimilikle bir arada olması. Lucca, özellikle Satsuma Votka gibi kendi geliştirdiği yaratıcı kokteyleri, popüler haftasonu kahvaltı ve brunch’ları, eğlence öncesi akşam yemekleri ve hareketli kalabalığı ile dikkat çekiyor. Özellikle geceleri çok hareketlenen Lucca, Gilles Peterson, DJ Deep ve Jazzanova gibi dünyaca ünlü DJ’lerin performanslarını sergiledikleri gecelere de ev sahipliği yapıyor.


Lucca

Adres : Cevdetpaşa Cad. No:51/A Bebek - 0212 - 257 12 55

http://www.luccastyle.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails