1 Aralık 2009

Yeni Yıla Tatlı Bir Merhaba...


Beyaz Fırın sıcaklığında bir yeni yıl!


Beyaz Fırın, birbirinden şık ve neşeli yeni yıl ürünleri ile bu sene de yılbaşı heyecanınıza ortak oluyor. Özel tasarım ambalajları ve lezzetleri ile dikkat çeken tüm yeni yıl tatları, sevdiklerinizi ya da sadece kendinizi şımartmak için rengarenk alternatifler sunuyor.




Beyaz Fırın, eşsiz lezzetlerle dolu yeni yıl sepetleri, çikolata kremalı ve özel baharatlı kırmızı-yeşil makaronları, geleneksel kestaneli yılbaşı pastaları, tadına doyulmaz yılbaşı klasiği panettoneleri, metal kutulardaki farklı draje çikolataları ve “gingerbread” kurabiyeleri ile yeni yıl keyfinizi ikiye katlayacak.

Aralık ayının vazgeçilmez neşesi özel tasarımlı yeni yıl lezzetleri tüm Beyaz Fırın’larda ve http://www.beyazfirin.com/ adresinde sizleri bekliyor.




YILBAŞI SOFRALARINIZI MÖVENPİCK

“KONYAKLI DONDURMA” İLE TATLANDIRIN...


Yılbaşı sofralarına yeni ve değişik bir lezzet katmak isteyenler için Mövenpick Dondurma yılbaşı gecesine özel bir tat sunuyor: “Konyaklı Dondurma”…




100% Doğal dünyaca ünlü İsviçreli dondurma markası Mövenpick Dondurma gurme ailesinde yer alan Konyaklı Dondurma eşsiz lezzetiyle yılbaşı gecenize renk katacak.

Konyaklı Dondurma, Mövenpick Dondurma gurme şefleri tarafından dünyanın en iyi butik konyak markası Maxime Trijol kullanılarak üretildi.

Konyaklı Dondurma’nın baş döndüren cazibesi konyağın içinde marine edilmiş elma parçacıklarından geliyor.

Mövenpick Dondurma şefleri yılbaşı gecesine özel Konyaklı Dondurma ile hazırlayabileceğiniz farklı yemekler öneriyor. Bu özel gecede Somon Tartar, Deniz Tarağı, Levrek, Dana Madalyon, Kahve, Tarte Tatin gibi tatlı ve yemekleri Konyaklı Dondurma ile servis etmeyi mutlaka deneyin.


Mövenpick Dondurma:

Klasikler, Tatlılar, Sorbeler ve Gurmeler olmak üzere 4 ana grupta, 23 farklı çeşidiyle seçkin market, şarküteri, restoran, cafe, sinema ve otellerde yerini alan Mövenpick Dondurmaları ile lezzetin en son noktasına varacaksınız. Taze kreması ve içindeki doğal parçacıkları ile “klasik” dondurma tatlarının en lezzetlilerini yeme zevkine ulaşacak, dünyaca ünlü 3 Akdeniz “tatlı”sını dondurma ustalarının hünerli ellerinden yeme şansı bulacak, yağ içermeyen “sorbe” ailesinin içerdiği gerçek meyve püresi ve meyve parçacıkları sayesinde gerçek meyve yemenin keyfini yaşayacak ve yenilikçi “gurme” lezzetlerle öncü bir deneyim yaşayacaksınız. Gurme dondurma ustalarının özel tarifleri ile hazırlanan Mövenpick Dondurmaları’nın içindeki tüm malzemeler en iyi yetiştikleri ülkelerden özenle seçiliyor. Vanilya Madagaskar’dan, kakao Venezüella’dan, limon İspanya’dan, ceviz Çin’den, mango Ekvator’dan, fıstık İtalya’dan geliyor.



Özsüt’ten yeni yıla merhaba...

Kuruluşunun 71. yılını kutlayan Özsüt, yılbaşına özel harika bir lezzet sunuyor. Büyük küçük herkesin severek yediği bol çikolatalı Kanaş, yılbaşı sofralarına keyif katıyor.



Özsüt’ün en çok tercih edilen klasik pastalarından olan Kanaş, Fransa’nın benzersiz çikolatası Valrhona kullanılarak hazırlanıyor. Yılbaşı için özel olarak süslenen bu harika pasta, Aralık ayı süresince, 35 TL yerine 29,90 TL’den tüm Özsüt şubelerinde satışa sunuluyor. Yeni yılı tatlı ve keyifli bir şekilde karşılamak istiyorsanız Kanaş, tüm Özsüt şubelerinde sizleri bekliyor.


Özsüt’ün çikolata düşkünleri için Valrhona çikolatası ile hazırladığı Kanaş’ın kekinde yoğun kakao kullanılıyor. Pastanın her katı bol çikolata içeren sosla ıslatılıyor. Kanaş’ın özel olarak pişirilen kremasında ise erimiş çikolatanın yanı sıra parça çikolatalar da bulunuyor. Üzerine dökülen kaplama sosu da lezzetli bol bol çikolata içeriyor.

Özsüt için özel olarak tasarlanan kutularda satışa sunulan el yapımı çikolataları da yılbaşı hediyesi olarak tatlı bir alternatif. Özsüt’te kahve keyfiyle tamamlanabilecek bu çikolatalar, özel lezzetleriyle çikolata severler için doğru bir hediye. Tamamen el yapımı olan Special çikolatalar arasında badem, fındık ve fıstık içerikli “Mendiant Çerezli”, portakallı “Oranjet”, sade ganaş “Naturel Noir”, karamelli “Carmen”, frambuazlı “Mystique”, bitter çikolatalı ve kakaolu “Truffes” ile hindistancevizli “Coco” isimlerinde yedi farklı lezzet mevcut.



2010’da pasta yiyerek dünyayı gezin…




Yeni Yılda Pastavar.com'la Dünya Ülkelerine Yolculuk!




Türkiye’nin ilk ve tek online pasta ve tatlı sipariş sitesi http://www.pastavar.com/, yılbaşı pasta geleneğini değiştiriyor. 2010 ile birlikte artık yeni yıl pastalarınızı siz yapmayacaksınız. Site üzerinden vereceğiniz pasta siparişleri ile yılın ilk günü tatlı ve eğlenceli geçecek. Ayrıca yeni yılda yurt dışına gidemeyenler, gitmek istedikleri şehirlerin en ünlü simgeleriyle o şehrin atmosferini yaşayabilecekler. Paris’in Eyfel Kulesi, Venedik’in gondolları, İstanbul’un Boğaz Köprüsü yeni yıla girerken davetlilerinize hoş anlar yaşatacak.

Yeni yıl için artık geri sayım başladı. Herkesin aklından geçen ise, misafirlerini hem pratik hem de lezzetli bir sofra da ağırlamak. Dünyanın en büyük yılbaşı kekini sevdiklerinize sunamasanız da, lezzetli ve taze özel pasta ve kekleri paylaşarak, tatlı anlarla yeni yıla girebilirsiniz. www.pastavar.com istenen her çeşit pastayı yeni yılda da kapınıza kadar getiriyor…

Yeni yılda da sizlere tatlı bir çözümle http://www.pastavar.com/ yardımcı oluyor. Özel tasarımlı ve resimli pastaları ile yeni yıl heyecanınıza ortak olan sitede, aynı zamanda kendi sanal pastanızı da adım adım tasarlayabiliyorsunuz. Tasarladığınız pastayı, göndermek istediğiniz kişinin e-mail adresine yollayabiliyor, hatta web sitenize bile ekleyebiliyorsunuz.

Yeni Yıla İstediğiniz Şehrin En Ünlü Simgesiyle Girin

Türkiye’nin ilk ve tek online pasta ve tatlı sipariş sitesi www.pastavar.com yeni yıla girerken değişik bir atmosfer yaşamak isteyenler için de, gitmek istedikleri şehirlerin ünlü yerlerini pasta olarak evlerine sipariş edebilecekler. Paris’in Eyfel Kulesi, Venedik’in ünlü gondolları, İtalya’nın Piza Kulesi yeni yıla girerken masaların en dikkat çekici süprizi olacak.

http://www.pastavar.com/ yılbaşı gecesinde, sofralarınızı tatlandırıyor. Birbirinden farklı pasta ve tatlı çeşitlerini, site ayrıcalığıyla yılbaşı akşamı kapınıza kadar getirtebilirsiniz. Yılbaşı gecesini evde sevdiklerinizle birlikte kutlamak istiyorsanız yeni yıla tatlı yiyerek başlayın.

Kurulduğu ilk günden itibaren tatlı ve pasta servisi anlayışına yeni bir soluk getiren www.pastavar.com’a üye olmak için ücret ödemek gerekmiyor. Siteden alışveriş yapmak için tek yapmanız gereken sisteme üye olmak. Yapacağınız her sipariş için sipariş tutarının yüzde 1’i kadar pastapuan kazanma şansını yakalayacağınız siteden en az bir gün sonrasına verilen siparişlerden ise 2 kat pastapuan kazanmak mümkün. Davet ettiğiniz arkadaşınızın siteye üye olması durumunda 50 pastapuan’a sahip olabiliyorsunuz. Pastapuanları biriktiren herkesi ise sayısız hediyeler bekliyor. Sunulan tüm hizmetlerin ücretsiz olduğu sitenin Acele Pasta Servisi (APS) hizmeti ile pastanız veya tatlınız en hızlı bir şekilde kapınıza kadar geliyor.

Yeni yılda da dilediğiniz pastanenin menüsüne ulaşarak istediğiniz pastayı sepetinize ekleyebilir, yaptığınız siparişinizin ödemesini ise site üzerinden kredi kartı ile ya da nakit olarak yapabilirsiniz.

2010’da da sevdiklerinizle tatlı anlar yaşamak, eğlenceli dakikalar geçirmek için http://www.pastavar.com/ adresi ziyaret edilebilir, pasta ve tatlı siparişi verilebilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails