19 Mayıs 2010

Beck's Dünya Mutfakları Workshop'una Beck'slendik :)


Beck's'in sponsorluğunda Mutfak Sanatları Akademisi (MSA) tarafından düzenlenen "Beck's Dünya Mutfakları Workshopları" Octoberfest, Fransız, İtalyan, Çin, Meksika, İspanyol, Alman ve daha birçok mutfak seçeneği ile gerçekleştiriliyor.







18 Mayıs 2010'da düzenlenen Party Foods workshopuna Lezzet Dedektifleri olarak biz de davetliydik, bu nazik davetleri için kendilerine tekrar teşekkür ederiz :)

Birbirinden lezzetli atıştırmalık ama doyurucu yemekleri hazırlarken hem eğlendik, hem Beck'slendik hem de eğitmenimiz Hakan Şen tarafından 'Aceleci Grup' ilan edildik :) Kodumuz bu, yemekler misafire yetişecekmiş gibi hızlı hareket etmeye programlanmış olmamız tamamen genetik :)






Gelelim bu keyifli üç saat içinde neler pişirip, sonra da afiyetle yediğimize... :)

* Mercimekli Samosa ( Tatlı ekşi sos ile)
* Şişte Sarmısaklı Karides
* Sebzeli mini quesadilla
* Tavuk parçaları ( Ballı hardallı sos ile)
* Tempura Ananas

Birbirinden lezzetli bu tarifleri hafta içi burada tüm detaylarıyla bulabileceksiniz. Şimdi sizlerle paylaşmak istediğimiz renkli kareler var...

Alkent'teki yerinden sonra Maslak Beybi Giz Plaza'da hizmet vermeye devam eden Whirlpool Mutfak Sanatları Akademisi, üst kattaki oturma bölümünde ziyaretçilerine nostalji yaşatacak pek çok detaya yer vermiş. Hepsi birbirinden güzeldi...










BhR & PnR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails