4 Mayıs 2010

Köfteci Ramiz'den Yeni Bir Konsept: “Rames Cafe'’

Köfteci Ramiz’in hijyenik ve sağlıklı ortamda üretilmiş köftelerinin müdavimlerine bir müjde. Köfteci Ramiz edindiği tecrübeyi Rames Cafe’ye taşıyor. Rames Cafelerde hamburgerden kahvaltı çeşitlerine kadar bir çok leziz tadı bir arada bulabilirsiniz.



Akhisar’da başlayıp ardından, Türkiye’yi hızla saran restoranları ile dikkat çeken Köfteci Ramiz bugün adından sıkça söz ettiren yeni bir lezzet zinciri daha açıyor. Geleneksel damak tadında bir klasik haline gelen Köfteci Ramiz, müşterilerini bundan böyle Rames Cafe’de ağırlayacak. Köfteci Ramiz, restoranda edindiği tecrübeyi yeni bir konseptle Ramiz Cafe’ye taşıdı. Rames Cafe’lerden, ilki İzmir Selway Park Alışveriş Merkezi’nde açıldı ve müşterilerinin beğenisine sunuldu. Ramiz’in geleneksel köftelerini sevenler, Rames Cafe’de, kahvaltı çeşitlerinden, hamburger seçeneklerine, pizzadan geleneksel ve özel makarnalara kadar bir çok farklı lezzeti bir arada bulabilecekler.

Türkiye’nin metropol şehirleri başta gelmek üzere açtığı restoranların sayısını hızla artıran Köfteci Ramiz, müdavimleriyle Rames Cafe’de buluşmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails