6 Mayıs 2010

Mövenpick Hotel Istanbul'da Anneler Günü Brunch'ı

Bu yıl annenize tatlı bir sürpriz yapmak için yorulmanıza gerek yok. Mövenpick Hotel Istanbul düzenlediği muhteşem brunch’ta anneleri ücretsiz ağırlıyor.



Mövenpick Hotel Istanbul, 9 Mayıs 2010’da anneler için mükemmel bir sürpriz hazırladı. AzzuR Restaurant’ta 11.30-15.00 saatleri arasında düzenlenecek olan Anneler Günü Brunch’ında; Türk kahvaltısının geleneksel çeşitleri, yöresel yemekler, Akdeniz mutfağından hafif ve sağlıklı örnekler ve baştan çıkarıcı tatlıları deneyebilirsiniz.
Lezzet ziyafetinin yanı sıra renkli kişiliği, komik hikayeleri ve performansına izleyicilerini de dahil etmesiyle ünlü olan Amerikalı sanatçı Larry O’Neill’in cazdan, blues’a, reggae, rock ve R&B’ye kadar uzanan performansı da sizleri bekliyor.

Annenizin sizin için önemini ifade edebilmenin en güzel yolu olan Anneler Günü Brunch’ında, tüm anneler Mövenpick Hotel Istanbul’un misafiri olacak ve annelerden brunch ücreti alınmayacak.* KDV dahil 85 TL olan Anneler Günü Brunch’ı 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklar için ise %50 indirimlidir. * Brunch’ta en az iki ödeyen kişi ile birlikte olduğu takdirde anneler ücretsizdir.

Rezervasyon için: 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails