31 Mayıs 2010

Pasta d’Alfredo ürünleri Cafe d’Alfredo ile size daha da yakın...

Tamamı İtalyan teknolojisi ile tasarlanan ithal makinalarda tekrar üretilmeye başlanan ve kısa zamanda beş yıldızlı otellerin ünlü şefleri tarafında da büyük ilgi gören Pasta d’Alfredo’nun özel ürünlerini, Cafe d’Alfredo’da pişmiş veya şarküteri bölümünde taze olarak satın alabileceğiniz gibi evinize siparişte verebilirsiniz.



 
Cafe anlayışında yenilikçi ve farklı lezzet arayanların vazgeçemeyeceği mekanlar arasında yer alacak olan Cafe D’Alfredo’da her damak zevkine uygun sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği alternatifi bulunan İtalyan Makarnaları başta olmak üzere pizzalar, salatalar, çorbalar ve tatlılar tatmak da mümkün.

Pasta d’Alfredo öğünlerinizi ziyafete dönüştürüyor

Linguini, Fettuccini, Tagliatelle, Pappardelle, Ravioli ve Tortellini çeşidiniz ne olursa olsun makarnanız Pasta d’Alfredo olsun… İtalyan mutfak kültürünün en önemli unsurlarından olan makarnaya ve geleneksel kesimlerine kattığı özgün yorumlarla Pasta d’Alfredo, öğünlerinizi ziyafete dönüştürüyor.



Makarnanızı kendi yaratıcılığını konuşturacağınız ya da Pasta d’Alfredo tarafından sizin için özenle hazırlanan soslarla harmanlarken, tek yapmanız gereken paketin üzerinde yazan pişirme süresine dikkat etmek olacaktır. Taze ürünler, soslar, taze dolgulu ürünler, mantı ve erişteler gibi ürün grubuna sahip olan Pasta d’Alfredo’da kuru ve taze ürünler sade, domatesli, ıspanaklı, kepekli ve karışık olmak üzere 5 farklı lezzette bulunuyor.

Durum buğdayı irmiği ve yumurta karışımından imal edilen D’Alfredo ile 2 ila 6 dakika arasında evinizde hem kendiniz hem de sevdikleriniz için nefis makarnalar yapabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails