3 Mayıs 2010

Annenize Pierre Cardin'li Sofralar Hediye Edin

Her şeyin en güzeline layık annelerinize Pierre Cardin porselenle kurulmuş sofralar hediye edin. Pierre Cardin’de anneniz için yemek takımlarından çatal bıçak takımlarına, kahvaltı setlerinden kahve setlerine, cam ürünlerinden çay setlerine bir çok hediye alternatifi bulabilirsiniz.



Annenize alabileceğiniz en çarpıcı hediyelerden biri Pierre Cardin’in göz alıcı yemek takımlarından “Golden” serisi. Annenizin sofrasını altın gibi parlatacak “Golden” serisi ve Pierre Cardin’in diğer yemek takımlarının fiyatı 595 TL’den başlıyor. Yemek takımlarıyla bütünlük sağlayacak paslanmaz çelikten üretilen çatal-bıçak takımlarının fiyatları ise 465 TL ile 699 TL arasında değişiyor.

Anneme güzel bir kahvaltı seti hediye etmek istiyorum diyorsanız, Pierre Cardin’in 45 parçadan oluşan kelebek ve çiçek desenli cıvıl cıvıl kahvaltı setlerinin fiyatı 259 TL.



Annenizle güzel bir kahve keyfi yaşamak isterseniz Pierre Cardin’in şık ve ergonomik tasarımlı fincan setlerini ister 2’li ister 6’lı olarak alabilirsiniz. Özel siyah kadife kutularında satışa sunulan Bone China fincan koleksiyonunun 2’lisini 39.90 – 45.90 tl arasında, 6’lı olanlarını ise 99.90 –125.90 tl’ye bulabilirsiniz.



Pierre Cardin porselenin en şık ürün grubu arasında yer alan cam ürünler ise anneniz için şık bir hediye alternatifi. 24 karat altın ve platin yaldızlarla bezenmiş şık ürünler porselen takımlarıyla bir bütünlük oluşturarak annelerinizin sofrasına sadelik ve şıklığı getirecek. El imalatı cam ürünlerin üzerine el işçiliğiyle işlenmiş Pierre Cardin cam ürünleri tasarımlarının fiyat aralığı 60-180 tl arasında değişiyor…

Annesine Pierre Cardin porselenden bu özel ürünleri hediye etmek isteyenleri seçkin züccaciye mağazalarına bekliyoruz.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails