11 Mayıs 2010

Sağlık ve lezzet, Nişantaşı Den’in yeni salatalarında buluşuyor!


Nişantaşı Den’in menüsünde birbirinden lezzetli ve sağlıklı salatalar yer alıyor. Den’in salata menüsündeki Avokado ve Enginarlı Ispanak Salatası, Karamelize Sebze, Pancar Salatası, Detoks gibi hem hafif hem de lezzetli birer seçenek olmalarıyla dikkat çekiyorlar.



Nişantaşı Den bu kez de salatalarıyla karşınızda… Menüsüne hepsi birbirinden lezzetli ve sağlıklı farklı salatalar ekleyen Den, sağlığına düşkünlerinin de birinci tercihi olmaya hazırlanıyor. Avokado ve Enginarlı Ispanak Salatası, Keçi Peynirli Pancar Salatası, Detoks Salatası ve birçok farklı salatanın yer aldığı menüsü ile Den, Mim Kemal Öke Caddesi’nde dostlarını bekliyor.

Mükemmel mutfağının yer aldığı ve farklı lezzetlerin adresi Den Cafe’nin salataları lezzetiyle olduğu kadar hafifliğiyle de dikkat çekiyor. Avokado ve Enginarlı Ispanak Salatası, baby ıspanak yaprakları, brokoli, kuşkonmaz, cherry domates, küp küp kesilmiş havuç ve enginarların üstüne dilimlenmiş avokado ve özel sosu ile hazırlanıyor. Detoks Salatası’nda keten tohumundan, ay çekirdeğine, haşhaştan susama besleyici tahıllar, taptaze lahana, kabak, roka, havuç ve taze fasülye ile buluşarak çok özel bir tarifle müşterilerin beğenisine sunuluyor. Keçi Peynirli Pancar Salatası ise taptaze baby ıspanak yaprakları, pancar, keçi peyniri, kavrulmuş fındık ve portakallı vinaigrette sosu ile hafif ve lezzetli bir alternatif sunuyor. Bu arada fasülye, kabak, havuç, brüksel lahanası ve brokoliden oluşan Karamelize Sebze’yi de unutmamak lazım. Sağlıklı salataların yanı sıra Den’in özel otlu ayranı ve böğürtlenli limonatasını da tavsiye ederiz.



Nişantaşı Den, farklı konsepti ve iç mekân tasarımıyla İstanbul’un dikkat çekici restoranları arasında yerini aldı. Den’in keyifli ve eğlenceli ortamında yemek yerken yaşantınıza değil, günün koşuşturmacasına ara vererek, yemeğinizin keyfini çıkartıyorsunuz.

Adres: Mim Kemal Öke Caddesi 1/D, Nişantaşı

Tel: (0212) 224 24 70





1 yorum:

Related Posts with Thumbnails