23 Mart 2010

(Va)Nilla geri gelse...



Ortaköy Dereboyu Caddesi'nin sonunda, Korukent'e doğru giderken sol köşede şık bir butik pastacıydı Vanilla. Web sitelerinde adlarının Nilla olarak değiştiğini öğrenmemden kısa bir süre sonra Nilla'nın yerini pizzacı aldı. Artık sadece sipariş üzerine çalışıyorlar sanırım. Biz müdavimleri için büyük kayıp çünkü sadece özel günlerde değil, her tatlı krizimizde soluğu orada alıyorduk.




Nilla'da tüm özel gün, kutlama ve davetleriniz için dilediğiniz pasta hazırlanıyor. Porsiyonluk pastalar da tadı damakta kalan türden. İncecik pandispanya üzerine benmari usulü eritilmiş beyaz çikolata-krema karışımlı ve frambuaz taneli "Beyaz Pasta" ; dondurulmuş olarak saklanan ve yaz aylarında kesinlikle çözünmeden tüketmenizi tavsiye ettiğim (dondurmalı pasta gibi harika oluyor da ondan) içi hindistancevizi kreması dolgulu, tabanı ve üzeri ince pandispanyayla kaplı "Coconut"; bitter, sütlü ve beyaz üç renkli çikolata truffle dan oluşan "Trio" ; çikolata- frambuaz truffle pasta ve naneli-çikolatalı cheesecake i favorilerim. Truffle pastayı büyük olarak da çalışabiliyorlar, kuzularımın düğün pastası olarak çikolata ve frambuazlı truffle pastayı seçmiştim, kırmızı gül yaprakları ile süslenen pasta hayran kalınmayacak gibi değildi :)




Nilla'nın pastaları dışında diğer harika tatları tart ve kurabiyeler... Tartların tabanı bildiğiniz tartlardan çok farklı, Nilla'nın tartları pasta gibi. Frambuazlı ve çilekli tartları tek kelimeyle muh-te-şem!

Şimdilik sadece web siteleri ve bir iletişim numarasından Nilla'ya ulaşabilirsiniz.

En kısa zamanda İstanbul'da bir köşe başında o şık pastaneyle tekrar karşılaşabiliriz umarım...


İletişim : 0539 818 96 00




PnR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails