10 Mart 2010

Bu nasıl bir Çin böreği Allah’ım....

 
 
Can dostum Sinem ile tıpkı lisede olduğu gibi işi gücü kırıp, felekten bir gün geçirmek için Moda’da aldık soluğu... Ayaklarımız bizi Tarihi Moda İskelesi’ne götürdü. Deniz kenarında, mis gibi çaylarımızı yudumlarken ne dert kaldı ne de tasa...
 
 
 
 
Öğleden sora haliyle midemiz ufaktan ufağa kazınmaya başladı. Ama akşam yemeğinden önce çok tıkanmamak için atıştırmalık bir şeyler yemeği tercih ettik. Tarihi Moda İskelesi’nin zengin menüsüne göz atıp, Çin böreğinde karar kıldık. Taze demlenmiş, tavşan kanı çaylara eşlik eden Çin böreğinden bir çatal aldığımda, ne kadar doğru bir karar vermiş olduğumuzu çok daha iyi anladım.
 
 
 
Soya filizi, soğan, kabak, havuç gibi sebzelerin eşliğinde servis edilen Çin Böreği’ne karides katarak farklı bir tat yaratan Tarihi Moda İskelesi, damağımda bıraktığı o eşsiz tatla beni benden aldı. Soya sosu, mayonez ve dereotunun eşlik ettiği sosla sunulan bu lezzetli Çin böreğini bugüne kadar tatmamış olmam, büyük bir kayıp. Modalılar, bu eşsiz lezzetten haberdar mı acaba?
 
 
~ BhR ~

1 yorum:

  1. en yakın zamanda yine işi kırıp yine gidelim.bu sefer yemek saati olsun,bol bol yiyelim Baharcım

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails