21 Mart 2010

Bentley’de olmak hiç bu kadar kışkırtıcı olmadı!

Bentley Hotel’de konaklamanın tam zamanı...

Belki bir haftasonu ya da hafta arası... Özel bir kutlama amacıyla sevdiğinize sürpriz de olabilir yurt dışından gelen konuklarınızı tam puan almak için ağırlamak da... Nedeni her ne olursa olsun şimdi Bentley’de olmak zamanı... Kışkırtıcı fiyatları öğrenmek isteyenler hemen oteli aramalı!..

Her zaman yaptıklarının dışında hareket etmek ister bazen insan... Şımarmak/şımartmak, sürprizler yapmak, sevdiğine/sevdiklerine verdiği değeri göstermek, sevgisini hissettirmek... Bentley markasını taşıyan hip bir otelde konaklamak iyi bir fikir olabilir ya da birilerine harika bir sürpriz... Belki eşe, sevgiliye belki anneye-babaya unutulmaz bir hediye... Şehir dışından gelen misafirleri layıkıyla ağırlamak için de doğru adres Bentley... Belki de yurt dışından iş bağlantısı nedeniyle gelen özel konuklar için de olabilir bu rezervasyon... Kimbilir?



Nedenler değişebilir ama adres bellidir... Bentley Hotel, şimdilerde hazırladığı çok özel paketlerle ses getiriyor. Öyle kışkırtıcı fiyatlar veriliyor, öyle cazip paketler öneriliyor ki Bentley’de konaklamanın cazibesine kapılmamak olanaksızlaşıyor... Rutinden sıkılanlar, misafir ağırlayacak olanlar Bentley Hotel’i mutlaka aramalılar. Dünyaca ünlü İtalyan mimar Piero Lissoni’nin sihirli dokunuşları ile şekillenen stil sahibi, üstelik Design Hotels üyesi bir otelde olma ayrıcalığını yaşamak ve yaşatmak için... Daha fazla bilgi ve rezervasyon için: 0 212 291 77 30 (pbx)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails