UNO'dan "Puzzle" Pastaban
Yıllardır hazır pasta kekinde tercih ettiğim tek marka olan UNO, iki katlıdan sonra piyasaya sürdüğü "3 Katlı Pastaban" ile hem keyfimi hem de pastalarımı kabusa çeviriyor.
İki katlı pasta kekini hiçbir yerde bulamazsam mecburen 3 katlı olanla eve döndüğüm her an yaşadığım sıkıntı aynı. Katlar kesinlikle ve kesinlikle tamamen birbirine yapışık, ayırmak mümkün değil, yumuşak yapısından dolayı en ufak bir hareketinizde parçalar kopup tezgaha düşüyor. Bıçakla ayırmaya yeltendiğinizde de değil 3 kat, girintili çıkıntılı bir sağlam taban (o da şanslıysanız!) ve birbirine yapışık, yarısı kopuk ikinci parçayı zor elde ediyorsunuz.
O zavallı incecik orta katı ya alt tabana ya da üste dahil etmek için mesai harcıyorsam bu ürünün "3 KATLI" olarak piyasada olmasının esprisi nedir???
Arasına bir parça yağlı kağıt ya da jelatin koymanın maliyeti UNO için çok ağır olmasa gerek????
Bugün Migros'tan temin ettiğim UNO "3 Katlı Pastaban" dan bana kalan bozuk bir sinir sistemi ve parça parça bir pasta...
PnR
pinarcim ben de tost ekmeklerinin makineden cikinca sıkıstırılmıs mukavvaya donmesinden müzdaribim...
YanıtlaSilsen nicin pasta tabanini kendin yapmiyorsun ki?
Bazen üşeniyorum bazen de vakit olmuyor Meralcim. Ama son oldu bugün...
YanıtlaSilkesinlikle ve 3 katlının espiisnsini bulamadım ve 3 katlılar çıktıktan sonra nadir bulunan 2 katlılar o kadar yamuk kesilmişki
YanıtlaSilüst katı koydugunuzda yamuk oluyor anlasılan keklerı artık biz yapıcaz :)
3 katlı da değil, katsız, dilediğin kadar kat çıkar kendin der gibi, çok sinirlendim çok... bundan sonra pandispanyayı kendimiz yapar, iple dümdüz keseriz ceyda :)-PnR-
YanıtlaSil