20 Mart 2010

Yeni Yeni


Doğuş'tan Yeni Bir Tat Daha…

Doğuş Karadeniz Çayı Hayata Eşsiz Bir Keyif Katıyor

Çay sektöründe özel sektörün lideri konumundaki Doğuş Çay, çay çeşitlerine bir yenisi daha ekledi. Doğuş Karadeniz Çayı, tadı ve kokusuyla günün her saatinde kendinizi iyi hissetmeniz için sıra dışı bir çay deneyimi sunuyor.





Her daim yeniliklere imza atan Doğuş Çay, sahip olduğu çay çeşitleri ve sunduğu yeni ürünler ile yaşamın her anına, sağlık, enerji ve neşe katıyor. Kuruluşundan bugüne tüketici memnuniyeti ve ürün kalitesi konusunda göstermiş olduğu titizlik ile fark yaratan Doğuş Çay, çay severleri yeni lezzetlerle tanıştırmaya devam ediyor. Doğal bergamot aroması ile hayatımıza giren Doğuş Karadeniz Çayı yeni, sıra dışı ve renkli ambalaj tasarımıyla da göz dolduruyor.
Yüzde 100 Türk Çayı


Karadeniz Bölgesi’nde yetişen kaliteli çay yapraklarının itinayla işlenerek, özel bir bergamot aroması ile harmanlanmasıyla oluşan Doğuş Karadeniz Çayı, eşsiz bir çay saati deneyimi vaat ediyor. Özellikle rahatlatıcı etkisiyle de bilinen bergamot, yoğun geçen bir günün sonunda vücudunuza enerji katıyor. Çay severlerin beğenisini kazanacak, yüzde 100 Türk çayı olan Doğuş Karadeniz Çayı raflardaki yerini aldı.



Zeytinyağı’nın üstün lezzeti “Luna Sızma Zeytinyağlı”da

Margarin kategorisinde “sürekli yenilik” vizyonuyla değişim yaratan Luna, yeni ürünü “Sızma Zeytinyağlı” ile doğanın en saf ve kaliteli zeytinyağını margarinle buluşturdu.



Margarin sektörünün yenilikçi yüzü Luna, benzersiz lezzetini sızma zeytinyağının saflığı ve üstün kalitesi ile birleştirerek yepyeni bir ürün yarattı. Mutfakların yeni tadı “Luna Sızma Zeytinyağlı” kahvaltıdan yemek sofralarına ve çay saatlerine kadar pek çok üründe yeni lezzeti ile fark yaratacak.


Sofralarda bir klasik olan Luna margarinin en yeni ürünü “sızma zeytinyağlı” yapılan araştırmalar göz önüne alınarak tüketicilerin damak tadına en uygun şekilde üretildi. Trans yağ içermeyen ve yüzde yüz bitkisel olan “Luna Sızma Zeytinyağlı” damak tadının yanında sağlıklı bir tercih sunuyor. Luna margarin ailesinde yeni bir seçenek yaratan “Luna Sızma Zeytinyağlı”, 250 gr.’lık paket ve kase olarak raflardaki yerini aldı.

Türk damak tadına hitap eden ürünlerini 20 yıldır tüketicilerle buluşturan ve margarin pazarının gelişimine öncülük eden Luna, “sürekli yenilik” vizyonuyla tüketicileri yeni lezzetlerle buluşturmaya devam edecek.




Karper Gerçekten Efsane Lezzet Mi?


Lezzeti ve kalitesiyle Türkiye’de “üçgen peynirin adı, vazgeçilmez tadı” olan Karper, 45 yılın gururu ile peynir tutkunlarına soruyor: “Karper Gerçekten Efsane Lezzet mi?”





Yöresel peynirlerin eşsiz harmanından gelen özgün lezzeti ve kalitesi ile 45 yıldır üçgen peynirin adı olan Karper’i “Hayatında Bir Kez Olsun Tatmamış Olan Var mı ki?”. Bu sorudan yola çıkarak Karper efsanevi tadını oylatmak için 1 Mart – 22 Mart tarihleri arasında yürüteceği bir kampanya başlatıyor ve hayranlarına soruyor: “Karper Gerçekten Efsane Lezzet mi?”


“Üçgen peynirin adı, vazgeçilmez tadı” Karper’in, çeşitli iletişim mecralarında hayranlarına yönelteceği bu soru, www.facebook.com/karper sitesi üzerinden oylanabilecek. Kampanya kapsamında siteye girerek, oy veren ve puan toplayan Karper severler, hem efsane lezzeti oylayacak hem de efsanelerin müzesi Londra’daki Madame Tussauds Müzesi’ni ziyaret etme şansını yakalayacak.

Karper hakkında:


İlk olarak 1964 yılında üretilmeye başlanan Karper Peynirleri, adını 1966 yılında tescil ettirdi ve giderek büyüyen bir başarıyla sektörün temel taşlarından biri haline geldi. Yöresel peynirlerin eşsiz harmanıyla oluşturulan Karper Peynirleri, sahip olduğu özgün lezzeti ve 45 yıldır istikrarlı bir şekilde sürdürdüğü kalitesiyle peynir severlerin bir numaralı tercihi oldu. Bu süre içerisinde birçok kez üst üste kalite ödülüne layık görüldü. 2006 yılı itibariyle Karper, Fransız gıda devi Bel Group ile birleşti. Şu an “Karper”, bir jenerik isim olarak üçgen peynirin adı olarak kullanılıyor.


 
Güllüoğlu'nda Sütlü Nuriye Zamanı



İçeriğindeki süt ile yedikçe yenebilecek hafif bir tatlıdır Sütlü Nuriye… İçerisine ceviz, fıstık veya hindistancevizi yerine yaprak fındık serpiştirilerek yapılır. Şerbet içine süt eklenerek yapılan lezzetli Sütlü Nuriye’nin ilk adresine dünyanın en büyük baklava üretim tesislerine sahip Nejat Güllü’nün Güllüoğlu şubelerinden ulaşabilirsiniz. Güllüoğlu, Kâğıthane’deki baklava üretim tesisinde doğal süt ile hazırlanan ve “diyet tatlısı” olarak da bilinen Sütlü Nuriye, hafif tatlı arayanların ilk tercihi.

Evde ya da ofiste tatlı krizini hafif lezzet ile yatıştırmak isteyenler için en ideal tercih olan Sütlü Nuriye’yi, şu an için Türkiye çapında toplam 15 şubesi bulunan Nejat Güllü’nün Güllüoğlu’ndan edinmek mümkün. Tatlı, baklava lezzetini tüm dünyaya yaymayı amaçlayan firmanın New York ve Kaliforniya ile Kuzey Irak’taki şubelerinden de büyük ilgi görüyor. İçerdiği karbonhidrat, protein, vitamin ve mineraller sayesinde besleyici olan Sütlü Nuriye, kalsiyum ve fosfor ile de kemik ve diş sağlığının temel destekleyicilerinden. Günün her anında tercih edilen bir tat olan bu tatlı ile enerji depolayacaksınız.

Sütlü Nuriye aslında bir “İhtilal Tatlısı”
Sütlü Nuriye tatlısını,1980’li yıllarda ilk olarak Nejat Güllü üretti. Çıkış hikayesi ise oldukça ilginç: Baklavanın kardeşi Sütlü Nuriye’nin 12 Eylül askeri darbesinin olduğu dönemde yokluk tatlısı olarak ortaya çıkmıştır. Askerlerin, belediyeler aracılığıyla baklavaya tek fiyat uygulaması ile pastaneler-tatlıcılar maliyetinin bile altında baklava satmak zorunda kalırlar. Zarara uğrayan baklavacılar imalatı bir yıla yakın süre durdurur. Ta ki, Nejat Güllü sütlü tatlıyı ortaya çıkarana kadar. Bu tatlıda ceviz ve fıstık yerine fındık içi kullanılır. Süt kullanılarak şerbetteki şeker oranı azaltılır ve ortaya daha yeni bir tatlı çıkmış olur. Özellikle zor dönemlerde yaratıcı bir zeka ile yeni ve ekonomik bir tatlı çeşidi daha oluşturan Nejat Güllü, Sütlü Nuriye’yi bugünlerde de ülkemizin ve dünyanın damak zevkine sunuyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails