22 Aralık 2011

Fondü ve Raklet Keyfine Ne Dersiniz?


Mövenpick Hotel Istanbul, 1 Ocak-29 Şubat 2012 tarihleri arasında İsviçre Alpleri’nden gelen geleneksel peynirlerle hazırlanan birbirinden leziz raklet ve fondü çeşitlerini beğeniye sunuyor.

AzzuR Restaurant’ta tadabileceğiniz geleneksel peynir fondü, trüf aromalı ve mantarlı peynir fondü, Walliser domates fondü ve raklet soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak. Tadına doyamayacağınız fondü çeşitlerine patates, karnabahar, brokoli ve baget küpleri eşlik ediyor. Üç çeşit lezzetli dip sos ve garnitürleri ile sunulan dana etli fondü “Bourguignon”, ince doğranmış dana, tavuk ve kuzu eti ile hazırlanan bulyon fondü “Chinoise” keyfini çıkarabileceğiniz diğer lezzetler arasında yer alıyor. Sevgilinizle baş başa geçireceğiniz romantik bir yemeği mükemmel bir şekilde sonlandırmak için ise taze meyveler ve Mövenpick dondurma ile sunulan Lindt çikolatalı fondüyü deneyebilirsiniz.

Rezervasyon için: 0212 319 29 29



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails