20 Aralık 2011

Eyvan Koza’da Yılbaşı Ziyafeti!

Bostancı’daki Eyvan Koza Et Lokantası, 2012’yi çeşit çeşit kebapları ve yılbaşı gecesine özel ‘Kestaneli Hindi Dolması’ ile karşılayacak.



 
Tadımlık tabaklarla konuklara ikram edilecek hindinin dışında çok cazip bir de menü hazırlandı. Yeni yılı, dostlarınızla lezzetli bir adreste kutlamak ve 60 TL’lik Özel Tanışma Menüsü’nden yararlanmak isterseniz yerinizi ayırtmayı unutmayın. Anadolu Yakası’nın yeni et lokantası Eyvan Koza, et konusunda iddialı bir adres. Mekan, özel kebaplar, çeşit çeşit lahmacun ve pidelerle tadına doyum olmayan lezzetler sunuyor. Zengin menüsüne, özel günler için özel tarifler katan Eyvan Koza, yılbaşı gecesinde misafirlerini Kestaneli Hindi Dolması ile karşılayacak. Hindi yerine kırmızı et tercih edenler ise Haşhaş Kebabı, Fıstıklı Kebap, Beyti, Oruk Kebabı, Topkapı Kebabı, Terbiyeli Şiş, Külbastı, Yoğurtlu Kebap gibi çeşit çeşit kebaplar arasından seçim yapabilir. Mekana 7-8 kişilik bir grupla gitmeyi planlıyorsanız, 1.5 metre uzunluğundaki Gelin Kebabı da gösterişli bir alternatif. Masa boyunca uzanan bu görkemli kebap, sunumu ve tadı ile olduğu kadar paylaşmanın keyfini yaşattığı için de tercih ediliyor. Lokantada, kutlama gecesine yakışır zeytinyağlı ve meze seçenekleri oldukça zengin. Pastırmalı humus, güveçte peynir ve patlıcan salatası, yeni yılın ilk sofrası için leziz seçimler…

Menüde yok yok...
Alkollü ve alkolsüz içkiler sunan mekan, gece 01.00’e kadar açık. Ayrıca, 23.00’e kadar Göztepe ve Küçükyalı arasında paket servis hizmeti de var. Seçilen en lezzetli malzemelerin usta ellerde şölene dönüştüğü lokantada, yılbaşı gecesine özel oldukça cazip bir tanışma menüsü sunuluyor. Kişi başı 60 TL olan zengin menüde yok yok. Tulum peyniri, tereyağı ve dumanı tüten lavaşlar, 5 çeşit meze, salata, çiğ köfte, 1 adet içli köfte, 1 adet fındık lahmacun, kestaneli hindi dolması ikram tabağı, menüden seçeceğiniz bir çeşit kebap, 2 kadeh içki, meyve tabağı ve çay-kahve ikramı… Ancak menü istemezseniz kendi siparişlerinizi verebilirsiniz.

Fiyatlar: Eğer evinizde misafir ağırlayacaksanız hindi dolması siparişleri 150 TL’ye alınıyor. ‘Kestaneli Hindi Dolması’ paket siparişi vermek için 2 gün önceden bildirmeniz gerekiyor.

31 Aralık gecesini güzel bir yemekle kutlamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Eyvan Koza Et Lokantası Tel: 0216 380 10 60 – 0216 380 01 38

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails