28 Aralık 2011

Ege'nin Vazgeçilmez Lezzetlerinin Şimdi Tam Zamanı...


Hem İstanbul’da yaşayan Ege’liler hem de Ege otlarını arayan diğer İstanbullular 15-30 Mart 2011 tarihleri arasında her gün öğle ve akşam yemeklerinde “Kuzu Kulağı Salatası”ndan “Ahtapot Izgara”ya; “Kabak Çiçeği Dolması” ndan “Zaho”ya; “Deniz Börülcesi”nden “Lor Tatlısı” na kadar, zengin seçenekli yöresel lezzetlerle bezenmiş eşsiz bir şölen için Istanbul Marriott Hotel Asia'da buluşacak. İstanbul Marriott Hotel Asia içinde yer alan Orange Southern Mediterranean Grill Restaurant' ta dünyanın en sağlıklı veya içinde uzun yaşamın sırlarını barındıran Ege otlarından yapılan yemekler ile bir lezzet yolculuğuna çıkacaksınız. ‘Ege Mutfak Kültürü’ ne baktığımızda çeşit çeşit ot ve çok sayıda lezzet var; radika, çibez, şevket-i bostan, deniz börülcesi, arapsaçı, turp otu, hardal otu, kazayağı, kenger, hindiba, gelincik, su teresi, gelincik, labada, sinirotu, helvacık, kuşkonmaz, istifno, tilkişen, yaban enginarı gibi 50’yi bulan çeşit ile Ege otlarından oluşan tarif edilemeyecek kadar çok lezzeti keşfedeceksiniz.

 Rezervasyon için:  0216 570 00 38

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails