21 Temmuz 2010

Mücevher Uzmanı'ndan Mücevher Gibi Cheesecake'ler


Maria Perdue, 15 yıl önce İstanbul'a yerleşip, İstanbulluları leziz cheesecake'leriyle tanıştıran ve aslen mücevher uzmanı olan İtalyan asıllı bir Amerikalı. Önceleri yakın çevresi için sipariş üzerine cheesecake yaparken bir süre sonra müdavimlerinin çoğalmasıyla Beykoz'daki Maria’s Cheesecake‘i hayata geçirdi.





Siyah - beyaz çikolatalı, karamelli, limonlu, çilekli, frambuazlı ve vişneli cheesecake çeşitleri dışında NewYork, Boston, California ve İstanbul Usulü çeşitler de müdavimlerinin favorileri arasında. Sadece cheesecake yok tabii burada, tuzlu olarak da özellikle kişleri çay saatlerinize lezzet katacak, hem sunumu hem de lezzeti itibariyle şahane bir alternatif!

Maria's Cheesecakes kurumsal siparişler için de hizmet veriyor. Ataşehir'de de kısa bir zaman once 2. şubesi açılan mekanın tereddütsüz olarak tüm cheesecake çeşitlerini denemenizi tavsiye ederiz. Bizden söylemesi! :)

Maria’s Cheesecakes – Beykoz


Çiftlik Mah. Cumhuriyet Cad. No:231/D
Çavuşbaşı Beldesi
Tel :0216 479 67 81

Maria’s Cheesecakes – Ataşehir

36 Ada Ata Blok 2-3 No:11 Ataşehir İstanbul
Tel :0216 455 17 22



BhR & PnR

3 yorum:

  1. çok duydum, dibindeyim ama yemek nasip olmadı henuz..ilk fırsatta gidicem

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Müge, çok beğeneceğini tahmin edebiliyoruz, cheesecake konusunda imzasını atmış bir yer. denedikten sonra bizimle de paylaş olur mu? :)

    YanıtlaSil
  3. Ataşehirdeki beyaz fırında Cheesecake satmakta. Ancak çok büyük ye ye bitmiyor :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails