7 Temmuz 2010

Mutfak evyesinde seramik dönemi başladı!

Duravit Stark K: Mutfak evyesinde seramik şıklığı

Yaşayan banyolar konseptiyle vitrifiye sektörüne yeni bir soluk getiren Duravit, şimdi de seramiği mutfak evyesi tasarımında kullandı. Duravit’in teknik açıdan uzun süren bir hazırlık süreci sonunda mutfaklara taşıdığı Stark K serisi seramik evyeler, Duravit’in geliştirdiği özel teknik sayesinde güçlü darbelerin yanı sıra yüksek ve etkili ışığa karşı da çok dayanıklı.



 
Ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck’ın Duravit için tasarladığı Starck K evye; seramik malzemenin parlaklığı, estetik görüntüsü, net ve işlevsel tasarımı ile mutfaklara yepyeni bir tarz getiriyor. Şimdiye kadar benzeri görülmemiş olan bu evye ailesinin beyaz, pergamon, antrasit mat ve kestane renk alternatifleri bulunuyor. Banyolarda devrim yapmış olan Duravit ve Philippe Starck iş birliği, şimdi mutfak evyesi alanında da yeni standartlar yerleştirmeyi hedefliyor. Evyenin 1000x510 mm ve 900x510 mm’lik farklı ebatları bulunuyor. Damlalık, talebe göre evye çukurunun sağ veya sol tarafında olabiliyor. Duravit, damlalık bölümünü tercih etmeyenleri de düşünerek seriye, 775x310x190 mm’lik iç boyutlara ve genişletilmiş bir çukura sahip, damlalık bölümü iptal edilmiş bir model daha ekledi.

Fırın tepsisi bile rahatlıkla yıkanabiliyor



Evyenin dikkat çeken bir özelliği de, evye çukurunun fırın tepsilerinin dahi kolaylıkla yıkanabileceği genişlikte hareket alanına sahip olması. Aksesuarları arasında bulunan kesme tahtaları ise iki farklı seviyede çalışma yüzeyi oluşturmak için birleştirilebiliyor. Bu da uzun boylu ve kısa boylu aile bireyleri için rahat bir kesim alanı sağlıyor. Kullanım sonrasında evyenin rahat temizlenebilmesi amacıyla köşeler, tek hareketle silinebilmesi için iç kısımda hafifçe yuvarlaklaştırılmış.

 
 

2 yorum:

  1. Fırın tepsisi değilde, mangalın ızgarası çok problem oluyordu. Bilgi için çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Bu detayın düşünülmesi iyi olmuş gerçekten... Hoşgeldiniz :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails