7 Temmuz 2010

Tarihe Meydan Okuyan Bomonti Birası, köklerinden yeniden doğuyor!

Bu toprakların en eski değerlerinden “Bomonti Birası” yüzde yüz malttan gelen aromatik tadı ile raflarda yerini alıyor! Bomonti Birası, Anadolu Efes Grubu tarafından yepyeni formülü ama nostaljik ruhu ile yeniden üretilmeye başlandı.




Bomonti Birası tam 120 yıl önce, bu topraklarda üretilmeye başlayan ilk bira oldu. O günden bugüne hayatımızdan ne anlar, ne biralar geldi geçti. Ve şimdi yeniden, geçmişten gelen bu marka adına sahip çıkan Anadolu Efes, yeni formülü ve yüzde yüz malttan gelen lezzetiyle “Bomonti Birası”nı bizlerle buluşturuyor.

Bomonti Birası; nostaljik ve eğlenceli dünyasıyla tüm bira severlerin vazgeçilmezi olmaya hazır!

Bomonti Birası’nı artık raflarda ve Bomonti Biraevleri’nde bulmak mümkün olacak. Geçmişin ruhunu yeni tadıyla günümüze taşıyan Bomonti, tarihe meydan okuyacak.



3 yorum:

  1. artık sadece reklam alır-verir oldunuz..kendi deneyimlerinizi yazmanızı özledik

    YanıtlaSil
  2. Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun...

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Buket, dekorasyondan yeni ürünlere kadar tüm yeniliklere yer vermeye çalışıyoruz. Haklısın, bir süredir o kadar yoğun çalışıyoruz ki bizden yazılar yazmaya fırsat kalmıyor. Özleniyor olmamız bizi çok mutlu etti, çok teşekkür ederiz. :) İşler hafifliyor yavaş yavaş, yazılarımız ve deneyimlerimizle dönüşümüz muhteşem olacak :) Sevgiler...

    karabidikim, teşekkürler, sizlerin de...

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails