18 Temmuz 2010

De'longhi ile Formda Bir Yaz


Yaz geldi, deniz mevsimi açıldı. Peki, sizin bedeniniz de yeteri kadar formda mı? Yaz aylarının vazgeçilmezi diyetler artık canınızı sıkmasın. De’Longhi’nin sağlığına önem veren kadın ve erkeklere özel olarak sunduğu %100 sağlıklı pişirme için çift katlı dumansız ızgara ve %50 daha az yağ ile kızartma yapabilen Rotofry fritöz ile yaza formda girebilir ve dilediğiniz yemeği çok daha az yağ ile pişirebilirsiniz.

İtalya’nın dünyaca ünlü markası De’Longhi, sağlıklı bir yaşam için %100 sağlıklı pişirme olanakları sunan ‘BQ 100 Çift Katlı Dumansız Izgara’ ve ‘Rotofry Fritöz’ ü yaz aylarında formda olmak isteyenler için sunuyor.




Her mevsim ve her gün evinizde sağlıklı, dumansız bir ızgara keyfi yaşamak ister misiniz? O halde De’Longhi’nin kolay kullanım özelliği sunan dumansız ızgarası tam da size göre! De’Longhi BQ 100, üst yapışmaz plaka ve alt ızgara teli ile aynı anda iki kat genişliğinde ızgara yapabilme alanı sağlarken, yağ kullanmadan dilediğiniz sebzeyi veya et ürününü pişirebilme imkânı sunuyor. Kolay temizlenen ve kullanım kolaylığı sağlayan BQ 100, kullanıcılarına; alt bölmeye ekleyeceğiniz bir miktar su ile dumansız ızgara keyfi yaşamanıza olanak sağlıyor. De’Longhi çift katlı dumansız ızgara ile aynı anda her iki bölümde de pişirme yapabilir, pratik gövdesi ve ısınmayan kulpları ile ızgara keyfini doyumsuz yaşayabilirsiniz.



%50 daha az yağ ile %100 kızartma yapabilmeyi kim istemez? De’Longhi’nin kızartmalarınızın da sağlıklı olması için özel olarak tasarladığı Rotofry Fritözü yağ tasarrufu sağlayan özellikleri ile formda kalmak isteyenler için özel olarak üretildi. Fritöz içerisinde 360 derece dönen haznesi ile yağ kullanım miktarını azaltan Rotofry, komple sökülüp yıkanabilen iç yüzeyi ve yapışmaz kaplama haznesiyle de kullanım kolaylığı sağlıyor. De’Longhi’nin yepyeni ürünü Rotofry Fritöz, ayarlanan termostatı, el yakmayan cook-touch gövdesi, gösterge ışığı ve kızartma işlemini görmeniz için tasarlanmış gözleme penceresi ile benzerleri arasında fark yaratıyor.

Rotofry %50 daha az yağ ile kızartma mucizesi için daha ayrıntılı bilgiyi dilerseniz www.rotofry.com.tr internet adresinden de alabilirsiniz.
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails