4 Temmuz 2010

Tatlı Siparişleriniz www.pastavar.com’dan

Misafiriniz aniden geldi ve evde tatlı mı yok? Sürpriz doğum günü için lezzetine güvenebileceğiniz bir pastane mi arıyorsunuz? Artık merak etmenize gerek yok. Türkiye’nin ilk ve tek online pasta, tatlı sipariş sitesi http://www.pastavar.com/ ihtiyaç duyduğunuz her an yardımınıza koşuyor. Siz nerede olursanız olun dilediğiniz tatlıyı kapınıza getiriyor.


 
Tatlı ve pasta seçimi her zaman için zorlu bir süreçtir. Öncelikle birçok pastane arasında hangi tatlıyı ya da pastayı seçmemiz gerektiğini düşünür dururuz. Lezzet, güvenirlik, hijyen ve tabii ki fiyatlandırma alınacak tatlı ya da pasta için en büyük kriterlerdir. İstanbul’daki 160 farklı pastaneden sipariş verme imkânı sunan www.pastavar.com, artık bu endişelere son veriyor… Herkese güvenilen pastanelerden istenilen tatlıyı sipariş etme imkânı sağlıyor.

Doğum günleri, iş toplantıları, yıl dönümleri, kutlamalar, misafirlikler herkes için mutluluk ve stresin aynı anda yaşandığı etkinliklerdir. Tabii bu etkinliklerin vazgeçilmezi pasta seçimi ayrı bir gerginlik anlamına gelir. Herkesi mutlu edecek ürünü bulmak ise çoğu zaman uzun zaman alır. Ama artık çözüm internette. Türkiye’nin ilk online pasta ve tatlı sipariş sitesi http://www.pastavar.com/ ile özel anlarınız daha da tatlanıyor. İnternet üzerinden tatlı ve pasta sipariş hizmeti sunan www.pastavar.com’dan alışveriş yapmak için tek yapmanız gereken sisteme üye olmak ve dilediğiniz pastanenin menüsüne ulaşarak istediğiniz pasta ya da tatlıyı sepetinize eklemek. Adresinize gönderimi yapılacak siparişinizin ödemesini ise site üzerinden kredi kartı ile ya da nakit olarak yapabiliyorsunuz.



 
Yapacağınız her sipariş için sipariş tutarının yüzde 1’i kadar pastapuan kazanma şansını yakalayacağınız http://www.pastavar.com/ sitesinden en az bir gün sonrasına verilen siparişlerden ise 2 kat pastapuan kazanmak mümkün. Davet ettiğiniz arkadaşınızın siteye üye olması durumunda 50 pastapuan’a sahip olabiliyorsunuz. Pastapuanları biriktiren herkesi ise sayısız hediyeler bekliyor. Sunulan tüm hizmetlerin ücretsiz olduğu sitenin Acele Pasta Servisi (APS) hizmeti ile pastanız veya tatlınız en hızlı bir şekilde kapınıza kadar geliyor.

Yoğun çalışan ya da gün içinde tatlı yapacak zamanı bulamayanların işini kolaylaştıran sitedeki yenilikler, kampanyalar hakkında daha fazla bilgi almak ya da siteden pasta ve tatlı siparişi vermek için www.pastavar.com adresi ziyaret edilebilir.


İlk olarak 2008 yılının Nisan ayında İstanbul’da hizmet vermeye başlayan site, şu an itibarı ile 160 pastane ile koordineli bir şekilde çalışıyor. İstanbul’un her noktasına pasta ve tatlı siparişinin sağlandığı siteden ödemeler online kredi kartı ile olabildiği gibi kapıda ürün teslim alındığında da yapılabiliyor. İstanbul’un ardından Ankara ve İzmir’de de hizmet vermeye başlayacak olan site, 2009 yılının sonuna kadar 6 bin üye, 2010 yılında ise 100 bin üye hedefliyor. Siteden yapılan her siparişle birlikte kazanılan parapuan’lar ile sayısız hediyeyi kazanmak da mümkün. http://www.pastavar.com/ adresinden site hakkında daha fazla bilgi alınabiliyor.
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails