27 Ocak 2012

Tıka Basa Keyifle Kahvaltı Yapabileceğiniz 5 Adres



Valla öğünler arasında bir ayrım yapmaktançok hoşlanmasam da, sabah kahvaltılarına karşı özel bir ilgim olduğunu itiraf etmek gerekiyor. Eğer dışarıda kahvaltı edeceksem, evde yapamadığım şeyleri yapan yerlere gitmeyi tercih ediyorum. Eğer lezzetdedektifleri olarak tavsiyelerimize kulak verecek olursanız, mideniz şimdiden bayram etmeye başlayabilir. İşte favori kahvaltı mekanlarımız:

Varan 1: Beylerbeyi'ndeki Karpi Pidecisi... Üstüne yumurta sarısı kırılmış peynirli-sucuklu pidesinin kenarlarına da halis mulis Trabzon tereyağı sürerek, bu ziyafeti afiyetle mideye indirebilirsiniz. Bu mekanı bize kazandıran Emre Mollaoğlu'na ve üniversite arkadaşım Burçin'e binlerce kez teşekkür ediyoruz.
Varan 2: Cihagir'deki Savoy Pastanesi: Maydonozlu-tulum peynirli, pastırmalı simitlerine ve anne eli değmiş lezzetli pizzalarına diyecek söz bulamıyoruz.
Varan 3: Fenerbahçe'deki Happy Moon's: Çılgın kahvaltı tabakları ve bal gibi tatlı menemeniyle her defasında bizi bizden alıyor bu keyifli mekan
Varan 4: Bağdat Caddesi'ndeki Namlı: Fıstıklı tulum peyniri, geniş şarküteri seçenekleri ve açık büfe alternatifiyle kahvaltı sonrası çok rahat 2 kilo almış olabilirsiniz.
Varan 5: Tabii ki Mado... Türk işi kahvaltısından sonra hafta sonuna bomba gibi başlayacağınız garanti.

2 yorum:

  1. Biri yer biri bakar kiyamet bundan kopar...Almanyadan nasil gelicem ben oraya ha diye hahaa dedektifler sagolun bilginiz icin :-)

    YanıtlaSil
  2. Emel, İstanbul'a yolunuz düştüğünde mutlaka denemelisiniz :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails