5 Ocak 2012

Dünya Mutfaklarının Buluşma Noktası: Gozo...





Tapas ağırlıklı çağdaş mutfağı, kaliteli akustik sistemi ve genç sanatçıların eserleriyle bezenmiş farklı dekorasyon anlayışıyla konuklarına keyifli bir ortam sunan Gozo Tapas Restaurant Tünel/Şişhane’de açıldı. Hakan Arat ve Renk Üstay ortaklığında kurulan Gozo farklı konseptiyle, menüsünde yer verdiği İspanyol mutfağı başta olmak üzere uluslararası ve yerel lezzetlerle İstanbul yeme içme hayatına yeni bir soluk getiriyor.


 


İspanyol mutfağı başta olmak üzere uluslararası ve yerel lezzetlerin sunulduğu Gozo Tapas Restaurant Bar Taksim Şişhane’de hizmete açıldı. Tapasların yanı sıra çağdaş füzyon konseptinde sunduğu yemek, salata ve tatlı seçenekleriyle de zengin bir menüye sahip olan Gozo, misafirlerini ağırlamaya hazır. Hakan Arat ve Renk Üstay ortaklığında kurulan ve Executive Chef’lik görevi Fatma Haşimoğlu tarafından yürütülen Gozo, Tapas ağırlıklı çağdaş mutfağı, kaliteli akustik sistemi ve genç sanatçıların eserleriyle bezenmiş farklı dekorasyon anlayışıyla konuklarına keyifli bir ortam sunuyor.




Sıcak, soğuk, ekmek üstü olarak çeşitli lezzetlerin, küçük porsiyonlarla şarap eşliğinde sunulduğu “Tapas”ları, çağdaş bir anlayışla, sadece İspanyol değil, diğer uluslararası ve yerel lezzetlerle harmanlanmış olarak servis eden mekan, damak zevkine düşkün olanların favori adresi olmaya aday. Akşam yemekleri sonrasında bar olarak hizmet vermeye devam eden Gozo, misafirlerine Anadolu ve İspanyol şaraplarından oluşan bir içki seçkisi sunuyor. Asma katındaki 20 kişilik özel yemek salonu ve keyifli ortamıyla, özel toplantılar, iş görüşmeleri, doğum günü, yıldönümleri, arkadaş toplantıları gibi buluşmaların Şişhane’deki yeni adresi Gozo Tapas Restaurant&Bar, konuklarını bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails