19 Ocak 2012

Mutfağa dair herşey Ocak ayı boyunca MSA'da!


Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), yeni yılda yine yaratıcı workshoplar sunuyor. Murat Artuçman ile Avrupa lezzetlerine yolculuk, çıtır ekmekler, el yapımı makarnalar gibi farklı eğitimlerin yanı sıra MSA klasiği olan Sushi, İtalyan mutfağı, Etler ve Pişirme Teknikleri workshopları da mutfak tutkunlarını cezbediyor.

Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), mutfakla ilgilenen ve profesyonel tekniklerle farklı lezzetleri keşfetmek isteyenler için ay boyunca benzersiz seçenekler sunuyor. Bu ayın programı, etler ve pişirme tekniklerinden çıtır ekmekler ve el yapımı makarnalara kadar pek çok tarif, teknik ve menüyü bir arada sunuyor. 



Dünyanın mutfağı MSA’da…
Her zaman popüler İtalyan mutfağı ile hem atıştırmalık hem de ana yemek olarak sunabileceğiniz Sushi, MSA’ da dünya mutfaklarından örnekler sunuyor.



Murat Artuçman ile Avrupa lezzetlerine yolculuk…
Ocak ayında ayrıca MSA’nın eğitmen şeflerinden Murat Artukmaç’ın kendi menüsünü sunacağı  “Şef’in Menüsü” de kaçılmaması gereken workshop’lar arasında. Şef Murat Artukmaç eğitim ve tecrübelerinden yola çıkarak bizleri Avrupa lezzetlerine doğru keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.

Programlarla  ilgili ayrıntılı bilgiler www.msa.com.tr ; http://www.facebook.com//mutfaksanatlariakademisi adresinden veya
0212 290 35 50 /  444 9 MSA  numaralı telefondan temin edilebilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails