24 Kasım 2009

Sapanca Gölü'ne Karşı Peynir & Şarap Günleri



Sapanca Gölü'ne Karşı Peynir & Şarap Keyfi 



14-20 Aralık haftası Richmond Nua Wellness-Spa’da düzenlenecek ‘Peynir ve Şarap Günleri’nde birbirinden farklı çeşitleriyle sunulacak peynirlerin ve en özel şarapların lezzetine doyamayacaksınız.




Sapanca Gölü kenarında muhteşem bir doğanın ortasında yer alan Richmond Nua, kışın tadını çıkarmak isteyenlere Peynir ve Şarap Günleri’nde özel lezzetler sunuyor. Nua, dünyanın farklı ülkelerine özgü peynir ve şarap çeşitlerinin tadına varmak isteyen konuklarını 14-20 Aralık tarihleri arasında ağırlayacak.

Nua’nın deneyimli şefleri, farklı sunumlarıyla hazırladıkları peynir tabağı ve en özel şaraplarla kışın soğuk günlerinde içinizi ısıtacak. Sapanca Gölü manzarası ise peynir ve şarap keyfinize eşlik edecek…

RICHMOND / NUA WELLNESS-SPA: 0264 582 21 00


Avrupa’nın en donanımlı, Türkiye’nin ise tek destinasyon spa oteli olan Richmond Nua Wellness-Spa, son olarak ‘1.Ulusal Spa & Wellness Kongresi’nde 4 ödüle layık görüldü. Richmond Nua Wellness-Spa Avrupa standartlarındaki donanımı ve uzman kadrosu ile sizi sağlıklı bir yaşama davet ediyor. İstanbul’a bir buçuk saat uzaklıkta, Sapanca Gölü kenarında doğa içinde sevdiklerinizle olmak istiyorsanız, Richmond Nua sizler için vazgeçilmez bir seçenek olacak. Nua; Osmanlı buhar banyosu, tuzlu buhar banyosu, eşsiz çift katlı Loft Sauna, çift kişilik özel bakım Nua Spirit, bitkisel buhar banyosu, Laconium, ısıtılmış koltuklu Tepidarium, Ice-Grotto, snail duşları, Aqua Cave Shower, tuzlu sulu hidro masaj havuzu, hidro masaj havuzu, müzik kulaklıklı veya su yataklı dinlenme salonu seçeneklerini, modern bir SPA teknolojisiyle birleştiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails