1 Kasım 2009

Özel Günlere Özel Mekanlar

Rejans Restaurant



ÖZEL GÜNLER REJANS’DA KUTLANIR…

İstanbul'un en önemli yeme - içme mekanlarından biri olan Rejans Restaurant, kişiye özel kutlama programlarıyla farklılık yaratıyor.

Rejans'ta gerçekleştirmek istediğiniz kutlamada, önceden haber verilmesi durumunda kutlamaya yönelik özel sürprizler ve çeşitli ikramlar ile kusursuz bir hizmet sunuluyor.

Kutlamanızın en güzel yanı ister 2 kişi, ister 102 kişi olsun, sayıya bakılmadan kişiye özel ilgi gösterilmesi. Rejans prensip edindiği güler yüz politikası ve konuklarına gösterdiği sıcak ilgi ile, güzelliklerle dolu tarihi atmosferinde, misafirlerine keyifli dakikalar sunuyor. Her konu tüm inceliği ile düşünülüp en küçük ayrıntıya kadar planlanıyor. Canlı müzikten yemek ve sunumlara değin her şey, günün anlamına uygun organize ediliyor.

Rejans'ın etkileyici atmosferi, doğal olarak bu kutlamalara özel bir anlam katıyor. "Bir İstanbul Masalı", "Çemberimde Gül Oya", "Hatırla Sevgili" gibi yüksek reytingli dizilerde ve "Güz Sancısı" ve birçok filmde kutlama sahnelerinin çekildiği Rejans, bu özelliğini her dönem için taşıdığını da kanıtlıyor.

Doğum günü, evlilik yıldönümü, düğün yemeği gibi kişiye özel kutlamalarınızda, ayrıca iş yemeği, şirket ya da bayi toplantısı gibi profesyonel etki yaratmak istediğiniz buluşmalarınızda, Rejans'ın oluşturacağı artılardan yararlanmak ve dostlarınız ile güzel zamanlar geçirmek istiyorsanız, sadece bir telefonla özel günün niteliğini söylemek yeterli olacak.

İşte çok özel bir Rejans akşamının özeti…


Rejans Restaurant

Adres: İstiklâl Caddesi Olivya Geçidi No: 7/A Galatasaray

Telefon: 212 243 38 82 – 212 244 16 10

http://www.rejansrestaurant.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails