27 Nisan 2011

En lezzetli Anneler Günü Brunch'ı...

Bu Anneler Günü’nde Mövenpick Hotel Istanbul’un, ailenizin tüm üyelerine farklı sürprizleri var. Nefis bir brunch, canlı müzik ve çocuklara özel kurabiye kursuyla renkli ve eğlenceli bir Anneler Günü sizleri bekliyor.


Mövenpick Hotel Istanbul, 8 Mayıs 2011 Pazar günü, annenize unutulmaz bir gün yaşatabilmeniz için mükemmel bir sürpriz hazırladı. 12.00-15.00 saatleri arasında AzzuR Restaurant’ta sunulan Anneler Günü Brunch’ında, Türk kahvaltılık çeşitleri, yöresel spesiyaliteler, Akdeniz mutfağından hafif ve sağlıklı örnekler ve baştan çıkarıcı tatlı büfesinin bulunduğu brunch’ın tadını, ortama bambaşka bir hava katan canlı müzik eşliğinde çıkarabilirsiniz.


Çocuklar için özel olarak düzenlenen kurabiye kursuna katılan minikler, lezzetli kurabiyelerin yapılışını öğrenmekle kalmayıp, aynı zamanda annelerine kendi hazırladıkları ve üzerine ismini yazdıkları kurabiyeleri hediye etme imkanı bulacaklar. Annenizin sizin için önemini ifade edebilmenin en güzel yolu olan Anneler Günü Brunch’ında tüm anneler Mövenpick Hotel Istanbul’un misafiri olacak ve annelerden brunch ücreti alınmayacak.* KDV dahil 85 TL olan brunch 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz, 7-12 yaş çocuklara %50 indirimlidir.

* Brunch’ta en az iki ödeyen kişi ile birlikte olduğu takdirde anneler ücretsizdir.

Rezervasyon için: 0212 319 29 29

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails