1 Mayıs 2011

Kiva ile Yöreden Mutfağa...

Anadolu’nun unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerine, çağdaş yorumlarla yeniden hayat veren KİVA, yeni sezon müjdesi “doğal ürünler” ile artık her yörenin malzemelerini konuklarının mutfaklarına kazandırıyor.


Anadolu topraklarında ve kültürümüzde saklı kalan zenginlikleri tüm lezzetleri ile keşfederek, hayatımıza katan KİVA yeni sezonda yine oldukça keyifli yeniliklerin müjdesini veriyor.
Hem Galata, hem de Bağdat Caddesi’ndeki Şaşkınbakkal şubesinde satışa sunulan KİVA etiketli doğal ürünlerle, artık KİVA’da tattığınız yöresel reçeteleri her daim mutfağınızda yaşatabileceksiniz.

Konuklarına sağlıklı ve lezzetli seçenekler sunmaya özen gösteren KİVA, son dönemde adından sıkça bahsedilen NAR Gorumet ile de iş birliği yaparak raflarındaki bu doğal ürünleri daha da zenginleştirdi. Erken hasat ve natürel sızma zeytinyağlarının yanı sıra Mardin, Hatay, Manisa gibi bir çok yörenin zeytinyağını NAR Gourmet etiketiyle keşfedecek, fesleğenli, sarımsaklı, hatta portakal gibi bir çok farklı aroma ile zenginleştirilmiş gurme zeytinyağlarıyla damağınıza yeni anlamlar kazandıracaksınız.

KİVA etiketli doğal ürünler arasında, özel lezzetleri ile yemeklere tat katan organik sirkeler, nar ve korum ekşileri, belki de hiç aklınıza gelmeyen reçel lezzetleri, yöresinden bin bir çeşit tarhana çeşitlerinin yanı sıra KİVA menüsünde ilk defa duyduğunuz malzemeleri de bulabileceksiniz.
Galata Kiva

A: Galata Kulesi Meydanı No: 4, Beyoğlu

T: (212) 292 98 98


Bağdat Caddesi Kiva

A: Bağdat Caddesi Yapı Kredi İkramiye Blokları No: 361, Şaşkınbakkal

T: (216) 360 12 07



Daha fazla bilgi ve görsel için;

galatakiva@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails