10 Nisan 2011

Ege Karidesine Yaratıcı Bir Yorum

Mövenpick Hotel Istanbul’un yeni Başaşçısı David Hoyle, Çeşme’den gelen taze Ege karidesi ile hazırlanan geleneksel Akdeniz klasiklerini ve yenilikçi tatları özel menüsünde bir araya getiriyor.


Menüde, bir Yunan spesiyalitesi olan keçi peyniri, domates ve rakılı karides, portakal ve yasemin soslu kadayıfa sarılı karides, domates reçeli ile sunulan fırınlanmış jumbo karides ve fesleğenli spagettili karides gibi yaratıcı tatlar yer alıyor. Bu küçük balığın büyük lezzetini, Akdeniz’in baştan çıkarıcı sunumlarıyla 25-30 Nisan 2011 tarihleri arasında AzzuR Restaurant’ta keşfedebilirsiniz. http://www.moevenpick-istanbul.com/



Rezervasyon için: 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails