22 Nisan 2011

Hayal Tadında Bir Anneler Günü

Her gece konsept konserleri ve ağızlara layık mönüsü ile misafirlerine ev sahipliği yapan Şaşkınbakkal Hayal Kahvesi, şimdi de 8 Mayıs Anneler Günü’ne özel hazırladığı brunch’ıyla misafirlerini ağırlıyor.



Saat 10.00 ve 14.00 arasında, birbirinden leziz 70 çeşit tadın bir arada yer aldığı masada; Aydın’dan özel getirilen zeytinler, el yapımı poğaçalar, farklı lezzette peynir çeşitleri, reçeller ve ekmeğin üzerinde sunulan sahanda yumurta dikkat çekiyor. Kişi başı 45 TL olan bu keyifli brunch’a 0-6 yaş arası ücretsiz, 6-12 yaş arası ise %50 indirimli olarak katılabiliyor. Annenizle hem keyifli bir gün geçirmek, hem de güne doping niyetine daha da mutlu başlamak istiyorsanız, Şaşkınbakkal Hayal’de rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın! Bizden söylemesi, pişman olmayacaksınız!

Anneler Günü’nü kutlayacağımız, Mayıs ayının ikinci pazarına çok az kaldı. Hayatınızın en önemli kadınlarını, bu özel günlerinde mutlu edecek planlar yapmaya başladınız mı? Annenizle ya da eşinizle birlikte unutulmaz bir Anneler Günü geçirmek istiyorsanız, güne keyifli başlamakta fayda var. Bunun en güzel yollarından biri de hoş bir mekânda, leziz bir brunch yapmak olabilir. Daha hala bir plan yapmadıysanız da size “hayal tadında bir öneri”miz var; brunch için en iyi adreslerden bir tanesi, konsepti ve kalitesiyle misafirlerine keyifli vakitler yaşatan Şaşkınbakkal Hayal Kahvesi.


Anneler Günü’ne özel, birbirinden leziz tatların yer aldığı bir masa hazırlayan Şaşkınbakkal Hayal’in mönüsünde; petek baldan mis tereyağına, Aydın’dan özel getirilen zeytinlerden el yapımı poğaçalara, ekmeğin üstünde sunulan sahanda yumurtadan çeşit çeşit peynirlere kadar, 70 farklı tat bulunuyor. Bu zengin masanın 0-6 yaş ücretsiz, 6-12 yaş arasına %50 indirimli, kişi başı ücreti ise 45 TL... Saat 10.00 ve 14.00 arasında gerçekleştirilecek, dünya mutfağından seçkin lezzetlerin yer aldığı mönüde yok yok! runch’ı daha da zevklendirmek içinse; Şaşkınbakkal Hayal’in dillere destan pizzalarını, balkabağı çorbasını, mısırlı-bezelyeli pilavını ve ızgaralık sebzelerini es geçmek olmaz! Domates sosu ve pizza hamurları kendi üretimi olan Şaşkınbakkal Hayal’de, en çok tercih edilenler arasında; kepekli ve sade pizzalar. İnce ve gevrek yapısıyla daha da iştah kabartan pizzalar, merdana kullanmadan, el ile açılıyor ve açık mutfakta servise hazırlanıyor. Şaşkınbakkal Hayal’in “Margarita”, “Brezola”, “Rokalı” ve “Sebzeli” meşhur pizzalarını tatmadan, anneniz ile günü bitirmeyin, bizden söylemesi! Anneniz ile aranıza kimsenin giremeyeceği, özel bir gün yaşamak istiyorsanız, başlangıç için Hayal’in kıvamında atmosferi ve servisi buna eşlik edecektir. Sonrasında kendinizi Şaşkınbakkal Hayal’in size özel hazırladığı Anneler Günü mönüsüne bırakmanız yeterli!

Adres: Suadiye Mah. Kazım Özalp Sk. Yalman Center C Blok No: 60 / G Şaşkınbakkal Sahilyolu / Kadıköy

Rezervasyon için: (0216 363 60 11)

2 yorum:

  1. Ellerinize, emeğinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı olmuş.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize, emeğinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı olmuş.

    Saygılar.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails