18 Nisan 2011

Türkiye’nin “Keyveni’si” kim olacak?

Kilerin bekçisi anlamına gelen ve Türkiye’nin lider hazır yemek firmalarından olan Keyveni; 12 Mayıs’da düzenleyeceği yemek yarışması ile Türkiye’nin keyvenisini seçiyor.



Türkiye’nin önde gelen hazır yemek firmalarından Keyveni’nin, kendi isminin anlamından yola çıkarak 12 Mayıs'ta CityCooks'da düzenleyeceği yarışma, mutfağın hünerli hanımlarını gastronomi dünyasının usta isimleriyle bir araya getiriyor. Kuşaktan kuşağa geçen ve unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerin Anadolu'ya özgü bir deyim olan ve "yemeğin ustası, hünerli ve marifetli" anlamına gelen Keyveni’ler vasıtasıyla tekrar hatırlanmasını amaçlayan organizasyon her ailede, geleneksel lezzetleri soframıza taşıyan bir “Keyveni” olduğunun da altını çiziyor.
Anadolu tariflerinin ve tatlarının günümüze uyarlanmış en özgün yorumlarını ortaya çıkarmayı amaçlayan yarışma amatör veya profesyonel tüm Keyveni'lere açık. Çeşitli kategorilerde ödüllerin verileceği organizasyonda Türkiye'nin Keyveni'si 3.000 TL para ödülünün sahibi olacak. Ayrıca dereceye giren tüm tarifler, Keyveni Catering’in kurumsal dergisi “Keyveni’nin Mutfağı”nda yaratıcılarının ismi ile birlikte yayınlanacak ve çeşitli ödüllerin sahibi olacak.
Siz de bu lezzetli yarışa katılmak istiyorsanız Nisan ayı sonuna kadar başvuru formuna “http://www.keyveni.com.tr/” adresinden ulaşabilir veya Keyveni Catering ile iletişime geçebilirsiniz.


Ayrıntılı bilgi için:
0 212 320 57 60 (10 hat) / keyveniaraniyor@keyveni.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails