3 Nisan 2011

Annelere En Tatlı Hediye Rixos Hotels’de

Tatilin ve tüm özel günlerin ayrıcalıklı adresi Rixos Hotels, anneleri bu özel günlerinde yine farklı sürprizlerle ağırlıyor.





 Rixos Grand Ankara’da çikolata kursuna katılan çocuklar yaptıkları el yapımı özel çikolataları annelerine hediye ederken, Antalya ve Bodrum’daki tesislerde konaklayan annelere özel Hamam Sefası sunuluyor. Rixos Hotels lüks ve kişiye özel hizmet anlayışıyla, Anneler Günü’ne özel sürprizler hazırladı.

Rixos Grand Ankara ailece geçirilecek bir anneler günü paketi sunuyor. Mutluluk verdiği bilimsel olarak kanıtlanan çikolatayı annesine hediye etmek isteyen çocuklar, Rixos Grand Ankara’da ailece geçirecekleri eğlenceli bir brunch keyfinin ardından çikolata kursuna katılarak özel çikolatalar hazırlayacak.

Rixos Konya ise bu özel günde yemyeşil çimenlerin üzerinde gerçekleşecek ve ödüllü şeflerin hazırladığı birbirinden leziz yiyeceklerden oluşan brunch keyfini saat 16:00’ya kadar sürdürecek. Bu güzel günü ölümsüzleştirmek adına annelerle birlikte fidanlar dikilecek. Minik misafirlerin annelerine verecekleri sürpriz hediyeleri de Rixos Konya hazırlayacak.

Annelere verilecek en güzel hediyelerden biri de yılın yorgunluğunu atmalarını sağlayacak bir tatildir. Rixos Hotels 8-15 Mayıs tarihleri arasında Akdeniz ve Ege sahillerinde misafirlerini ağırlayan Rixos Premium Belek, Rixos Tekirova, Rixos Lares ve Rixos Sungate’de en az 2 gece konaklayan ailelere unutulmaz Anneler Günü programları düzenliyor. Anneler otele girişlerinde şampanya ve güllerle karşılanıyor ve muhteşem deniz manzaralı odalar o gün anneler için hazırlanıyor. Odaya adım attıkları andan itibaren kendilerini özel hissettirecek minik dokunuşlarla karşılanacak olan annelere özel Hamam Sefası partisi hazırlanıyor. Rixos Hotels’deki Ala Carte restoranlardaki rezervasyon önceliği de annelere veriliyor.

Bu farklı tatil ve özel günü unutulmaz kılmak adına Rixos Hotels, tatil boyunca çekilen fotoğraflardan oluşan “Canım Annem” albümünü hazırlayarak misafirlerine hediye ediyor.

1 yorum:

  1. This is a very good tip especially to those new to the blogosphere.

    Simple but very precise info… Thank you for sharing this one.
    A must read post!

    Here is my page; Trevor Jamison

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails