31 Ağustos 2010

Mövenpick Hotel Istanbul'da Ramazan Keyfi


11 Ayın Sultanı’na layık bir ziyafet için en doğru adres...

Mövenpick Hotel Istanbul, 11 Ağustos – 8 Eylül 2010 tarihleri arasında, sultanlara ve “11 Ayın Sultanı”na layık bir iftar büfesi sunuyor.


 
Başaşçı Andreas Erni ve ekibi tarafından hazırlanan çeşit çeşit iftariyelikler, Ramazan pideleri, baklava böreği, zeytinyağlılar, tavuk dolması, kuzu yahnisi, beğendili dana incik, kuzu şaşlık kebabı, tereyağlı mantı ve güllaç, ayva tatlısı, cevizli incir dolması, kabak tatlısı gibi Türk ve Osmanlı mutfağından seçkin örnekler, geleneksel Ramazan sofralarının keyfini yaşatacak.

Canlı fasıl müziği eşliğinde tadabileceğiniz bu mükellef ziyafetin ardından serinletici bir ferahlık isterseniz iftar büfesinde sunulan çeşitli gurme lezzetleriyle Mövenpick dondurmalarını tercih edebilirsiniz.

İftar büfesi kişi başı KDV dahil 78 TL’dir. Rezervasyon için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.



 

Misafirleriniz için eşsiz iftar davetleri...

Kutsal Ramazan ayı dostluk ve paylaşma zamanıdır. Mövenpick Hotel Istanbul, Ramazan coşkusunu çalışanlarıyla ve iş arkadaşları ile paylaşmak isteyen şirketler için birbirinden lezzetli, geleneksel tatların bulunduğu özel iftar menüleri hazırladı. 10 kişiden 400 kişiye kadar olan iftar davetleriniz için 0212 319 29 29’dan Ziyafet Ofisi’ni arayabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Çok hoş görünüyorlar,paylaşıma teşekkürlerrr.Sevgilerrrr...

    YanıtlaSil
  2. annemineli, ilgine teşekkürler :) sevgiler :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails