28 Ağustos 2010

Bayramda en zengin A’la Carte seçenekleri Cornelia De Luxe’de!


Bayramda Cornelia De Luxe Resort Hotel’in birbirinden zengin A’la Carte seçenekleri arasında karar vermekte zorlanacaksınız. Cornelia De Luxe Resort Hotel’in Türk, Akdeniz, Uzakdoğu, Fransız ve Uluslar arası mutfak seçenekleriyle dopdolu restoranlarında lezzetin doruklarına çıkacaksınız.

Bayram tatilinizde en zengin A’la Carte seçenekleri Antalya’nın en gözde tatil beldelerinden Cornelia De Luxe Resort Hotel’de. Yerli ve yabancı içki ikramının yanı sıra 24 saat boyunca her şey dahil uygulaması bulunan otelin Türk, Akdeniz, Uzakdoğu, Fransız ve Uluslar arası mutfak seçenekleriyle dopdolu A’la Carte restoran seçenekleri bayramda size lezzetin doruklarını sunuyor.




Cornelia De Luxe Resort Otel’de, eşiniz ve çocuklarınızla bayramda de luxe keyfini doyasıya yaşarken damaklarınız da bayram edecek.

En zor beğenenleri bile mest eden beş ayrı A la Carte Restoran seçeneği Türk mutfağı (Nazar Rest), Uzakdoğu mutfağı (Tai-Pen), deniz ürünleri ve Akdeniz mutfağı (Hedera), dünya mutfaklarından çeşitli örnekler sergilenen Florian ve Fransız Mutfağı (Sofa) olarak sıralanıyor.




Otel misafirlerine ücretsiz olarak hizmet veren bu restoranlarda adeta dünya turuna çıkacaksınız. Öğlen Uzakdoğu’da suşi, akşam ise İtalya’da spagetti-şarap keyfi yapmak çok kolay! Üstelik de yorucu yolculuklara çıkmadan ve hiçbir para ödemeden! Aynı otelin içinde birkaç adım mesafede dünyanın farklı lezzetlerine kolayca ulaşacaksınız.

Havuz başında bulunan snack restoranda A La Carte menüden öğlen yemeğinizi de sipariş edebilirsiniz. Cornelia’da 8 farklı tarzdaki barda, usta barmenler tarafından hazırlanan dünyanın en özel içki kokteylleri de tatil keyfinize keyif katacak.



2 yorum:

  1. eşimle gittik geçen sene çok memnun kaldık bu kurban bayramında tekrar düşünüyoruz şiddetle öneririm

    YanıtlaSil
  2. arenandfamily, paylaşımın için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails