3 Eylül 2010

Ramazan Bayramı için en “tatlı” hediye…

Ramazan Bayramı’nda sevdiklerinizi lezzetli ve göz alıcı bir kutu çikolatayla ziyaret etmek, onlara “tatlı” bir armağan vermek ister misiniz? Özsüt ustaları tarafından sevgi ve özenle işlenmiş çikolatalar, tam da bu noktada devreye giriyor. Muhteşem kokusu ve eşsiz lezzeti ile çok özel bir armağan olan Özsüt çikolataları, Ramazan Bayramı için size farklı alternatifler oluşturuyor. Dünya’nın en seçkin çikolata markası Valrhona’nın, Özsüt ustalarının elinden çıkan lezzetleri, size ve misafirlerinize benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatacak.

Tadına doyulmaz lezzeti ve göz alıcı kutularıyla çok özel bir hediye… Ramazan Bayramı’nda sevdiklerinizi bu tatlı armağanla mutlu etmek istiyorsanız, Özsüt’ün hünerli ustalarının elinden çıkan “special” ve “madlen” çikolatalarla çok lezzetli alternatifler oluşturabilirsiniz. Lezzetiyle benzerlerinden ayrışan, her biri el yapımı ve “tek” olan Özsüt Special Çikolataları, görünümleriyle de ikramlarınızın en özel ürünü olacak. Fransa’nın en iyi çikolatası Valrhona’nın dayanılmaz lezzetini Türk damak tadına uygun şekilde işleyen Özsüt, çikolatalarıyla Ramazan Bayramı için sizlere benzersiz hediye seçenekleri oluşturuyor.




Ramazan Bayramı’nın en çok tercih edilen ikramlarından madlen çikolatalar ise Özsüt’te en lezzetli halleriyle sizleri bekliyor. Özsüt için özel olarak tasarlanan çikolataya özel şık kutularda satışa sunulan madlen çikolataların, “sütlü” ve “bitter” olmak üzere iki çeşidi bulunuyor. Frambuazlıdan hindistancevizliye kadar on farklı çeşidi ile tüm çikolata tutkunlarını farklı noktalardan yakalayan Özsüt Special Çikolataları ise çok özel bir lezzet deneyimi sunuyor.

Çikolatanın sevgi ve özenle işlendiğinde vazgeçilmez tatlar ortaya çıkacağını söyleyen Özsüt çikolata ustaları, Özsüt çikolatalarının damaklarda bırakacakları lezzetin de yapımı kadar eşsiz olacağını söylüyorlar. Yıllardır hediyelerin en lezizi ve özeli olan çikolata, görünümüyle de kalpleri fethediyor. Özsüt’ün “lezzet ustaları” tarafından büyük bir emekle hazırlanmış olan Özsüt Çikolataları, Özsüt şubelerinde Ramazan Bayramı için sizleri bekliyor…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails