10 Ağustos 2010

Yeni Yeni



Domino’s Pizza’dan Ramazan ayına özel lezzetli sürprizler





Domino’s Pizza, Ramazan ayında pizza tutkunlarına tadına doyulmaz lezzetler sunuyor. Üstelik yepyeni bir ürünle iftar sofranız için farklı bir seçenek oluşturuyor. Domino’s Pizza’nın yeni ürünü Pidoss, pide lezzetiyle pizza tutkusunu birleştiriyor ve ortaya benzersiz bir tat çıkıyor. Pidoss’un dışı çıtır pide tadında, içinde ise enfes labne peyniri, Macar salam ve siyah zeytin yer alıyor. Domino’s Pizza, Ramazan ayı boyunca çok cazip bir kampanyaya da sahip. Ramazan ayı boyunca, 1 adet orta boy spesiyal pizza, 1 litre Coca-Cola ve 1 adet Pidoss sadece 18,90 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

Lezzetli iftar sofralarınız için Domino’s Pizza, tadına doyulmaz bir alternatif hazırladı. Domino’s Pizza’nın Ramazan ayına özel yepyeni ürünü Pidoss, pideyi hatırlatan leziz tadı ve enfes içeriğiyle vazgeçilmezlerinizden olacak. Domino’s Pizza ayrıca “11 Ayın Menüsü” kampanyası ile çok avantajlı bir fırsatla karşınıza çıkıyor. Ramazan ayı boyunca, 1 adet orta boy spesiyal pizza, 1 litre Coca-Cola ve 1 adet Pidoss 18,90 TL fiyatıyla satışa sunuluyor. “Daha büyük bir pizza istiyorum” diyenler ise 6 TL farkla pizzalarını büyük boya çevirebiliyorlar. Bu kampanya ekonomik menülerle ve diğer promosyonlarla birleştirilemiyor.

Dışı çıtır pide tadında olan Ramazan ayına özel yepyeni ürün Pidoss, içindeki labne peyniri, Macar salam ve siyah zeytinle favori lezzetlerinizden olacak. Domino’s Pizza’nın yeni ürünü Pidoss, Ramazan ayı boyunca 6 TL fiyatıyla satışa sunuluyor. Bu kampanya ekonomik menülerle ve diğer promosyonlarla birleştirilemiyor.

Domino’s Pizza’nın bu enfes lezzetini tatmak istiyorsanız http://www.dominos.com.tr/ adresini tıklayıp online olarak siparişinizi verebilir ve orta boyda 2. pizzanızı bedavaya alabilirsiniz. Domino’s Pizza, iftar sofralarınız için size farklı ve lezzetli alternatifler sunuyor.





Kühne’den Genç Gurmelere Çılgın Soslar…


Kühne’nin 3 Yeni ve Çılgın Sosu; Indian Curry Dream, Texas BBQ Sensation ve Red Hot Chili Pepper, Dokundukları Tatları Mükemmele Çeviriyor.

Kühne’nin çılgın sosları Indian Curry Dream, Texas BBQ Sensation ve Red Hot Chili Pepper ile gençler, yenilikten hoşlananlar ve damak tadına önem verenler, küçük bir dokunuşla büyük farklar yaratabiliyorlar.

300 yıllık Kühne uzmanlığı ile hazırlanan bu çok özel soslar, marine ederken, ızgarada, dip sos olarak kullanılabiliyor. Pratik ve şık ambalajları ile Kühne Çılgın Soslar, benzersiz tatlar yakalamak, sürprizli sofralar hazırlamak isteyenlerin öncelikli tercihi oluyor.

Indian Curry Dream



Meyvemsi tadı ve keskin kıvamıyla esin kaynağı Hindistan kadar egzotik bir sos; Indian Curry Dream… Tavuk, balık, fırınlanmış patates ve daha fazlasıyla rüyalardaki lezzetleri yaratmak için Kühne tarafından özenle hazırlanan bu çok özel sos, Türk damak tadına uyumlu hafif ve nefis kıvamıyla yemeklerinizde harikalar yaratıyor.

Texas Bbq Sensation



Tüm duyularınızı harekete geçirecek kadar ateşli bir Amerikan sosu; Texas BBQ Sensation... Izgara etler, biftek, kızartmalar ve daha fazlası ile bol baharatın tütsü aromasıyla zenginleştirilmiş lezzetini sunuyor. Bu sos, dokunduğu her şeyi mükemmelleştiriyor.

Red Hot Chili Pepper



Kırmızı, acı mı acı, sımsıcak ve dayanılmaz bir sos; Red Hot Chili Peper… Taze domates ve dünyanın en ünlü acı biberi chili’nin birlikteliğinden doğan bir Amerikan efsanesi… İflah olmaz acı severler, etler, cipsler, sebzeler ve daha fazlasına eşlik edecek bu sosa bayılacaklar.


 
 
Organik Meyveler HİPP Şişesinde Buluştu

Bebeklerin en lezzetli dostu, annelerin ise en güvenilir yardımcısı HİPP Organik Bebek Maması, %100 organik ve %100 doğal meyve suları ile bebeklerin içini serinletirken, mineral ve vitamin bakımından da destekliyor…

Havaların ısınması ile birlikte sıvı ihtiyacı bebeklerde de artıyor. Bu sebeple 6. Aydan sonra sadece anne sütü veya devam mamaları ile sıvı ihtiyacını gidermek yetersiz hale geliyor. Alman organik bebek maması devi HİPP, 4. aydan itibaren kullanılan %100 organik ve %100 doğal meyve suları ile bu ihtiyaca taptaze bir yanıt veriyor. Organik ve doğal meyvelerden elde edilen lezzetli meyve sularında, hiçbir katkı maddesi kullanılmıyor ve %100 GDO’suz.



Elmalıdan kayısılıya, karışık meyveliden, elma-üzüm karışımlıya kadar çeşidi bol HİPP meyve suları, lezzeti ve tadıyla çocukların vazgeçemeyecekleri içecekleri oluyor . C vitamini, mineraller ve eser elementler bakımından çok zengin olan HİPP meyve suları; bu özelliğiyle bebek ve küçük çocukların büyüme ve gelişiminde önemli bir destekçi. Öte yandan, asit oranı çok düşük seviyede olan HİPP meyve sularının içimi rahat ve kolay sindirilen içeriği sayesinde, bebekler asla rahatsız hissetmiyor.

Tüm diğer HiPP ürünlerinde olduğu gibi maksimum özen ve dikkatle işlenen ürünler, tam 260 kalite kontrol testinden geçtikten sonra satışa sunuluyor.
 
 

3 yorum:

  1. allahım bayılıyorum bu pizzalara.

    YanıtlaSil
  2. Kühne'nin bu soslarından gerçekten alıyormusunuz? Memnun musunuz? Ben nedense mangalda pişireceğim et için, kekik, süt, bar soğan sarımsak gibi doğal şeylerle kendim sos yapıyorum. Kühnenin soslarında çok fazla kimyasal katkı maddesi var gibi geliyor.

    YanıtlaSil
  3. Löplöpcü, marine ederken doğal malzemeler kullanmak gibisi yok ama özellikle barbekü sosu evde hazırlamak fazlasıyla zahmetli.kühne bbq sosu tavsiye ederiz :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails