20 Ağustos 2010

Geleneksel Ramazan Nostaljisini Hilton Worldwide İstanbul Otelleri'nde Yaşayın!

Hilton Worldwide İstanbul Otelleri’nde bu yıl da Ramazan coşkusunu birbirinden özel lezzetler ve fasıl eşliğinde yaşayacaksınız.

Ramazan nostaljisini nefes kesen Boğaz manzarasına hakim mekanlarında coşkuyla yaşatan Hilton İstanbul, misafirlerini canlı fasıl müziği eşliğinde açık büfe lezzetlerle Bosphorus Terrace Restaurant’da ve açık hava mekânı Veranda Grill’de lezzetli iftar menüsü ile karşılıyor. Ramazan pidesi, hurma ve pastırma gibi tadımlıklar sofralarda başköşeyi alırken, kuzu çevirme, döner ve gözleme gibi enfes lezzet duraklarının yanında Osmanlı şerbetleri servis ediliyor. Minikleri de unutmayan Hilton İstanbul, 0- 6 yaş arası çocuklardan ücret almazken, 6-12 yaş arası konuklarına %50, 10 kişi ve üzeri gruplara %10 indirim uyguluyor. Hilton İstanbul’da iftar keyfi Axess ve Advantage kartlarına 3 taksit imkanı ile kişi başı 89 TL. Üstelik bu fiyata sınırsız yerli içecek, semaverden çay, kahve ve KDV de dahil.



Conrad İstanbul, Ramazan ayı boyunca misafirlerine açık havada yaz keyfini yaşatırken, Monet Restaurant ve Teras’ta sunulacak olan açık büfe iftar menüsü ile kuzu çevirme, döner, gözleme, içli köfte gibi geleneksel tatların yanı sıra İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti’nden esinlenerek oluşturduğu özel İstanbul konseptli yemekleri ile Türk mutfağının birbirinden lezzetli kapısını misafirlerine aralıyor. Ayrıca Ramazan sofralarının vazgeçilmezleri iftariyelikler, kahve, boza, şerbet, açık hava da barbekü keyfi de canlı fasıl müziği eşliğinde eski İstanbul şarkıları ile bu lezzetlere eşlik ediyor. Monet Restaurant ve Teras’ta açık büfe iftar keyfinin fiyatı, büfedeki içecekler, çay, kahve ve KDV dahil kişi başı 90 TL’dir. 0-6 yaş çocuklar ücretsiz olup, 6-12 yaş çocuklar %50 indirimlidir. Ayrıca Ramazan boyunca Conrad İstanbul’a iftar için gelen misafirler otoparktan ücretsiz yararlanırken, Ramazan’ın keyfini Monet Restaurant ve Teras’ta geçirecek 15 kişi ve üstü gruplar için ise %10 indirim uygulanacak.

Hilton ParkSA’nın en üst katında yer alan Cloud 7 Restaurant & Terrace, misafirlerini eşsiz Boğaz manzarası eşliğinde Ramazan lezzetleriyle açık havada ağırlıyor. Geleneksel Türk ve Osmanlı yemeklerinin yanı sıra iftara özel barbekü Hilton ParkSA’da konukllarını bekliyor. 0- 6 arası miniklerden ücret alınmazken, 6-12 yaş arası misafirlerden %50, 10 kişi ve üzeri gruplara ise %10 indirim uygulanıyor. Hilton ParkSA’da iftar keyfi Axess ve Advantage kartlarına 3 taksit imkanı ile yerli içecek, çay, kahve ve KDV dahil kişi başı 70 TL.

Ramazan nostaljisini beş yıldız kalitesi ile yaşamak için Hilton Worldwide İstanbul Otelleri’nde şimdiden yerinizi ayırtın!

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:

Hilton İstanbul: 0 212 315 60 00

Conrad İstanbul: 0 212 227 30 00

Hilton ParkSA: 0 212 310 12 00

2 yorum:

  1. Bu görüntüye bittim gercekten. Orada olmak varmis. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Nasıl güzel bir manzaradır:))
    Sevgiler.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails