22 Ocak 2011

Rüya Gibi Bir Sevgililer Günü İçin

Susesi DeLuxe Resort Spa&Golf Otel, 14 Şubat için su cennetinde geçirilecek rüya gibi bir tatil vaat ediyor.

Susesi DeLuxe Resort Spa&Golf, kişiye özel deluxe hizmet konsepti, göl havuzları üzerindeki bağımsız Love Lake Suites, gün batımını balkonunuzdaki havuzunuzdan izleyebileceğiniz Royal Suite’ler, ruhunuzu arındırmak için La Calisse Spa’sı ve baştan çıkaran yemyeşil bahçeleri ile sevginin doyasıya yaşandığı bir yer. Sevgililer Günü Royal Paketi’nde ‘lüksü’, ‘konforu’ ve ‘aşk’ı yeniden keşfedeceksiniz.



Çiftler için özel olarak tasarlanan ve en ince ayrıntısı düşünülerek dekore edilen ‘Royal Suit’lerin terasında Akdeniz’e kuş bakışı bakan size özel 20 m2 havuz buluyor. 200 m2 alana sahip ‘Royal Suit’ler, bir aşk masalını gerçeğe dönüştürecek kadar etkileyici ve konforlu. Sevgililer için özel hazırlanan kalp şeklinde pasta ve kırmızı güller misafirlerini karşılıyor. Bu suitlerde, jakuzide içkinizi yudumlarken Akdeniz’in eşsiz manzarasından gözünüzü alamayacaksınız.


Odanızda 'In Room Dining' konseptinde geçireceğiniz romantik bir akşam yemeği ile aşkınızı keman eşliğinde tekrar tekrar ilan etmek isteyebilirsiniz. Menüde ise executive chef tarafından sevgililer için özenle seçilip hazırlanmış seçkin tatlar, sizi ve sevgilinizi bekliyor. Tüm ayrıntılara lüksün hakim olduğu böylesi bir Sevgililer Günü haftasonu tatili, kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmak için kusursuz bir seçim.


Ayrıntılı bilgi için: http://www.susesihotel.com/
0242 710 24 00
İskele Mevkii Belek/ANTALYA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails