19 Ocak 2011

The Marmara'larda Sevgililer Günü






The Marmara Taksim’de Romantik Sevgililer Günü

Özel günlerin vazgeçilmez adresi The Marmara Taksim, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel romantik bir program sunuyor. Boğaz manzaralı Panorama Restoran’ın “kırmızı&beyaz” temalı akşam yemeğinde canlı orkestra, konukları için unutulmaz aşk şarkıları çalacak.

The Marmara’nın ödüllü şefleri tarafından hazırlanan menüde, Sevgililer Günü’ne özel şişelenen Vinkara Şarapları ikram edilecek. Şampanya ile başlayacak bu özel geceye ev yapımı çikolatalar tat katacak.

The Marmara Taksim Panorama Restoran’da Sevgililer Günü menüsü sınırsız içki ve KDV dahil 195 TL.

Unutulmayacak Sevgililer Gününün adresi The Marmara Taksim…

The Marmara Taksim, Özel Sevgililer Günü Menüsü ile yetinmeyerek iki farklı konaklama paketi ile de misafirlerini sevindiriyor.

14 Şubat’a özel olarak hazırlanan “Romance”, bir gecelik konaklama paketi ile Panorama Restoran’da boğaz manzarası ve canlı müzik eşliğinde akşam yemeği, limitsiz yerli içki ile kişi başı 100 Euro, odalara sürpriz ikramlar ve yine Panorama Restoranın manzarasına karşı açık büfe kahvaltı “Romance” paketi ile sunulanlar arasında. The Marmara Taksim’de bir gecelik double oda, “Romance” konaklama paketi ile 388 Euro olarak ücretlendiriliyor.
The Marmara Taksim, 14 Şubat’ta akşam yemeğini otel dışında almak isteyenleri de unutmuyor. Odalara sürpriz ikramlı ve Panorama Restoran’da açık büfe sabah kahvaltılı bir gecelik konaklamanın ücreti “Dream“ konaklama paketi ile double oda için 188 Euro.

Bilgi için: The Marmara Taksim 0212 251 46 96


New York’ta Sevgililer Günü bir başka: The Marmara Manhattan

Sevgililer gününü bu yıl New York’ta yaşamak isteyenleri, The Marmara Manhattan’da çok özel bir akşam bekliyor. The Marmara Manhattan’da normal oda fiyatına ek olarak sadece 225 Dolar ödeyerek sevgililer günü sürprizi alternatiflerinden yararlanılabiliyor. The Marmara Manhattan’da Sevgililer Günü’nü daha özel kılmak isteyenler için bu çerçevede iki alternatif sunuluyor. Dileyenler özel araba ile gidecekleri İtalyan restoranında romantik bir akşam yemeği ile geceye devam ederken, yemeği kendi imkanları ile almayı tercih edenler limuzin ile üç saat sürecek New York turunun keyfini çıkarabiliyor. Konaklama paketi dahilinde şampanya ve çilek ikramı da sevgililer günü için hazırlanan sürprizler arasında yer alıyor.

Bilgi için: The Marmara Manhattan 1 212 427 31000



Bodrum aşıkları Sevgililer Günü’nde The Marmara Bodrum’da

Sevgililer Günü’nde 11 – 15 Şubat tarihleri arasında Bodrum’u tercih edenler için The Marmara Bodrum De-luxe odalar minimum 2 gecelik konaklamalarda kişi başı sadece 230 Euro.

14 Şubat akşamı limitli yerli içki ve canlı müzik eşliğinde özel bir akşam yemeği veya tercih eden sevgililer için 12 Şubat Cumartesi gecesi özel akşam yemeği paket dahilinde sunulan hizmetler arasında yer alıyor. Konaklama boyunca yapılacak özel ikramlar ile aşkların tazeleneceği özel gecenin ardından 15 Şubat sabahı odalara özel kahvaltı servisi veya brunch hizmeti de The Marmara Bodrum’un Sevgililer Günü paketine dahil hizmetler.

Çiftlere özel 30 dakikalık senkronize masaj, ekstra harcamalarda yüzde 15 indirim, müsaitlik durumunda erken giriş geç çıkış veya bir üst odaya geçiş imkanı, ücretsiz gym ve kablosuz internet hizmetleri de Sevgililer Günü’nde Bodrum aşıklarını bekliyor.

The Marmara Bodrum konaklamalarında 65 yaş üzeri misafirler için yüzde 10, 7-12 yaş arası çocuklar için ise yüzde 50 indirimli fiyatlar uygulanıyor.

Bilgi için: The Marmara Bodrum 0 252 313 81 30



İlk Heyecandan Sihirli Dokunuşa Sevgililer Günü: The Marmara Şişli

The Marmara Şişli misafirleri 14 Şubat’ta, 2 kişilik konaklama paketi dahilinde canlı müzik programı eşliğinde zengin bir akşam yemeği ile ağırlanacak.

İki kadeh yerli alkollü veya alkolsüz içecek beraberinde sevgililer günü yemeği için özenle hazırlanmış menü, damakları olduğu kadar kalpleri de tatlandıracak. Çiftlere özel olarak hazırlanan menüde “İlk Heyecan” karidesli biber çorbasından, tropikal meyveli ve tavuklu avokadolu salataya, çilekli sorbeden ıspanak dolgulu kontrfileye kadar leziz seçenekler sunuluyor. Sihirli son dokunuş ise köpüklü şarap eşliğinde Malibu ile zenginleştirilmiş çikolata terin ile yapılıyor.

Unutulmayan şarkılar ve unutulmayacak lezzetler eşliğinde The Marmara Şişli’de Sevgililer Günü paketi 2 kişi konaklama dahil 211 Euro.

Bilgi için: The Marmara Şişli 0 212 370 94 00



Sevgililer Günü’nde Caz&Şarap: The Marmara Pera

The Marmara Pera, Sevgililer Günü için misafirlerini İstanbul manzarası eşliğinde ağırlıyor.

İstanbul Boğazı ve Haliç manzarasını bir arada sunan The Marmara Pera’da Sevgililer Günü otelin terasında bulunan havuz başında sıcak şarap ikramı ile başlıyor. Ateş Tezer Trio ile caz müzik eşliğinde akşam yemeği sunulan pakette, odalara şarap ve çilek otelin ikramı. Kahvaltı dahil bu keyifli paketten yararlanarak sevgililer gününde The Marmara Pera’da konaklayanlara ertesi gün otelden geç çıkış imkanı sunuluyor.

Eski İstanbul’da Sevgililer Günü The Marmara Pera’nın sürprizlerle dolu 2 kişilik paket fiyatı 370 TL.

Bilgi için: The Marmara Pera 0 212 251 46 46

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails