15 Ocak 2011

Gourmet Burger Kitchen’dan Aşıklara Özel Armağan




Sevdiğiyle unutulmaz bir akşam yemeğinde buluşmak, benzersiz lezzetlere eşlik edecek kaliteli şarapların yudumlanacağı ayrıcalıklı bir sofrada aşkı kutlamak isteyenlere Gourmet Burger Kitchen (GBK) özel bir armağan sunuyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde ana yemeğin yanında bir kadeh şarap içtiğinizde, sevgilinizin şarabını ve bugüne özel yaptırılan çikolataları Gourmet Burger Kitchen size ikram ediyor. Sevgililer Günü için unutulmaz bir yemek planlamak ve lezzetli seçenekler eşliğinde aşkı kutlamak isteyen çiftlere GBK, özel bir armağan sunuyor. 27 çeşit çok özel hamburgeriyle, değişik lezzetler tatma imkanı bulacağınız Gourmet Burger Kitchen, Sevgililer Günü yemeği için çok farklı alternatifler oluşturuyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, ana yemeğin yanında bir kadeh şarap içtiğinizde, sevgilinizin şarabını ve bugüne özel yaptırılan çikolataları Gourmet Burger Kitchen size armağan ediyor.



Menüsünde Pesteralla Burger (dana eti, mozzarella ve pesto sosu) ve ünlü Avocado Bacon (dana eti, avokado, dana Bacon) gibi yenilikçi lezzetlerin de yer aldığı GBK, Sevgililer Günü için özel ve farklı bir akşam yemeği organize etmek isteyenler için ideal bir seçim. 2008 yılında Gurme Servis tarafından Türkiye’ye getirilen GBK ilk restoranını 2008 yılında Kanyon Alışveriş Merkezi’nde, ikinci restoranını ise 2010 yılında Nişantaşı’nda açtı. Türkiye’de üst kalite hamburger konsepti ilk olarak GBK tarafından başlatıldı. GBK mönüsünde 27 çeşit hamburger yer alıyor.Hamburgerler dana, tavuk, vejetaryen ve spesiyal olmak üzere 4 ana kategori altında sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails