10 Nisan 2013

Bibuçuk'un Hamburger ve Wrap'lerinin Hastasıyım

  

Caddebostan'da en çok sevdiğim yerlerden biridir Bibuçuk. Bir kere her şeyden önce ambiyansı inanılmaz keyifli. Hamburgerleri, wrapleri ve salataları gerçekten bomba.


Ben en çok isli çerkez peynirli burgerlerini seviyorum. Burger %100 dana etinden kalın çekilmiş kıyma ile yapılıyor ama kıyma denince bizim köfte kıyması gibi değil... Yerken ağzınıza gerçek dana eti parçaları geliyor. Bu üründeki yağ oranı standart ve dengeli. Ayrica sadece tuz ve değirmen biber ile tatlandırılıyor ve bir de Bibuçuk'a özgü doğal bir formül kullanılıyor. Lezzetinin de sırrı aslında bu.


Bir de bu keyfe Bibuçuk'un kendi üretimi çıtır burger ekmeği ve seçilen sos da eklenince siz hayal edin zevk cümbüşünü...


Özel olarak dinlendirilmiş ve marine edilmiş, süt dana ve kuzu etlerinden üretilen yüzde 100 etten yaprak döneri de tattım geçenlerde. Bu spesiyal de gerçekten başarılı. 


Dürüm, özel sandviçte, porsiyon veya pilav üstü olarak, yanında köz patlıcan, köz biber, patates püresi ve turşu alternatifleriyle servis ediliyor. Devrim Sirmen, Hakan Akalın, Mehmet Akkent olmak üzere üç kurucu ortağın muhteşem dinamizmi,  güler yüzlü servis ekibi ve executive şefi Erdal Sularoğlu’nun enfes spesiyalleriyle Bibuçuk, Bağdat Caddesi’nin en gözde mekanlarından biri. Sularoğlu'nun enfes kanatlarını ve burgerlerini tatmadıysanız, inanın çok şey kaybediyorsunuz.

Beyoglu                0212-2447010
Suadiye                0216-3804020
Caddebostan        0216-4677050
Ataşehir ekspres   02126-6888388


1 yorum:

  1. Gerçekten de anlattığın gibi çok leziz görünüyor. Ama bu lezzetlere ben uzağım çünkü Avrupa yakasında oturuyorum ve orda çalışıyorum. O nedenle pek karşı tarafa gelemiyorum. Şuan yemek yediğim yerin de çok enfes Wrapleri ve hamburgerleri var. Bahsettiğim mekan Mecidiyeköy cevahir alışveriş merkezinin içinde. Adı upper westside. Bazen öğle arasında iş arkadaşlarıyla buraya gidiyoruz burgerleri, wrapları afiyetle yiyoruz. :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails