17 Nisan 2013

Jamie's Italian Açılsın Artık



Jamie Oliver'i Home TV'deki enfes yemek tarifleri ile keşfetmiştim. Jamie's Italian'ın İstanbul'da açılacağını öğrenince inanılmaz heyecanlandım. Hatta Pınar ve Ömer Abi ile büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz mekanın açılmasını. İlk giden biz olacağız çünkü. Zorlu Center'da açılacak olan restoranın inanılma müdavimleri olacağı kesin. Jamie’s Italian’ın, Kaya Demirer’in kurucu ve CEO’su olduğu İtalyan Lezzetleri A.Ş. ile gerçekleşen ortaklık sonucunda, 2013’ün üçüncü çeyreğinde açılacağı belirtiliyor. Üçüncü çeyreği bekle bakalım, bekleyebilirsen... Jamie’s Italian, beş yıl önce Jamie Oliver ve Gennaro Contaldo tarafından İngiltere’de kurulan bir restoran zinciri.


 Oliver bu zincir ile dünyada binlerce kişiye 30’un üzerindeki restoranıyla hizmet veriyor. Mönüyü ise İtalyan mutfağının en top spesiyalleri süslüyor. Her gün taze taze makarnaların hazırlanacağını ve özel soğuk meze istasyonunun olacağını da önemle belirtmek isterim.  

Jamie’s Italian hakkında

İlk Jamie’s Italian 2008’de Oxford, İngiltere’de açıldı. Şu anda İngiltere’deki 31 restoranlarla beraber; Dubai’de 1, Sidney’de 1, Dublin’de 1 restoran bulunuyor. Perth, Singapur, St.Petersburg ve İstanbul’da da açılış hazırlıkları yapılıyor.

www.jamieoliver.com/italian/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails