26 Aralık 2010

Sürprizlerle dolu Yılbaşı Gecesinin adresi;Beeves Steakhouse

Beeves Steakhouse, 2011 yılını dışarıda karşılamayı tercih edenlere alternatif bir gece sunuyor. Beeves, hoş bir müzik programı eşliğinde geceye özel bir menü ile konuklarını ağırlayacak.

Beeves misafirlerini sıcak şarap ve birbirinden lezzetli aperatiflerle “hoş geldiniz” diyerek karşılayacak. Gecede son zamanların popüler ikilisi Natalie & Yıldırım, jazz, pop ve R&B türlerinden oluşan geniş repertuarlarını saksafon eşliğinde seslendirecek. Gece boyunca DJ Evren’in performansı da devam edecek. Sürprizlerle dolu gecede lezzet doruğa çıkarken, 2011’in ilk dakikalarında neşe ve eğlencenin dozu artacak.




Beeves Steakhouse Yılbaşı Menüsü

Beeves’in menüsünde ara sıcak olarak Beeves usulü özel yapım sucuk, sosis ve dana bacon bulunuyor. Salata ve zeytinyağlıların yanı sıra ana yemek olarak istediğiniz “Steak”i seçebilir, köfte, kuzu pirzola, bonfıle dilimi ve yılbaşı hindisi bulunan menüde tatlı olarak da cheesecake ve su muhallebisi ile geceyi tatlandırabilirsiniz. Sınırsız yerli ve yabancı içkinin dahil olduğu menü için kişi başı ücret 175 TL. Yeni yılın ilk ikramı ise çorba ve sucuk-ekmek olacak.

2010 yılının Ağustos ayında en kaliteli yemek ve hizmet anlayışı ile “et severlerin” öncelikli tercih edecekleri bir mekân olma hedefiyle yola çıkan Beeves Steakhouse, 2011 yılında da yenilikleri ve sürprizleriyle farklılığını yaşatmaya devam edecek.

Rezervasyon için:

Tel: +90 (216) 411 35 15 - 411 35 31


Adres: Kazım Özalp Sk. No: 60 Yalman Center B Blok Şaşkınbakkal / İSTANBUL

2 yorum:

  1. ithal et hikayesi ile zorlaşan et alımları için de ideal adresler.
    Hem restaurant hem de kasap olarak bence son zamanların en başarılılarından biriler

    YanıtlaSil
  2. tam yılbaşı için ne yapsak diye bakarken burada bir sürü alternatif gördüm, teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails