13 Aralık 2010

Özel günlerin hediyesi "Bir Dilim Mutluluk"


Doğumgünü ya da özel bir kutlamada sevdiklerine ‘bir dilim mutluluk’ hediye etmek isteyenler! Baylan’ın favori pastaları arasında seçim yapmak zor olacak...

İstanbul’un en eski pastanesi Baylan’ın şefleri tarafından özenle hazırlanan el yapımı pastalar, özel günlerin tadını damaklarda bırakıyor. ‘Bir dilim mutluluk’ için eşsiz kıvamıyla çikolatalı Trüf, Karamel ya da Baylan’ın vazgeçilmezleri armutlu Charlotte, kestaneli Montebianco, vişne ve çikolatalı Forenuar ile kahve ve çikolatalı Opera pasta altenatifleri sevdiklerine ‘bir dilim mutluluk’ hediye etmek isteyenleri seçim yapmakta zorluyor.




Her biri günlük olarak, Baylan’ın şefleri tarafından hazırlanan pastalar, özel günler için özel paketlerinde 25 TL ila 49 TL arasında sunuluyor.

Özel anlarında sevdiklerine ‘bir dilim mutluluk’ hediye etmek isteyenler Baylan’ın Kadıköy ya da Bebek şubesini ziyaret edebilir.



Baylan Hakkında

Cumhuriyet ile yaşıt olan Baylan, kurulduğu günden bu yana aralıksız olarak devam eden, Türkiye’nin yaşayan en eski pastanesi. Kurulduğu yıllarda Türk edebiyatında da büyük rol oynayan ve “Baylancılar Akımı”na vesile olan pastane, “Kup Griye” lezzetini nesilden nesile aktarmaya devam ediyor. Baylan’ın kurucusu Lenas Ailesi’nin bayrağı devrettiği Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen kakao ve çikolata markası Altınmarka, geleneksel ama yenilikçi yaklaşımıyla pastane kültürünü yaşatmaya devam ediyor.

Cappuccino’yu Türkiye’ye getirmiş, Türkiye’deki ilk yılbaşı sepetini, ilk sevgiler günü konseptini oluşturmuş bir marka olan Baylan, Altınmarka ile tarihi, tadı ve kalitesi değişmeden hatta artarak yoluna devam edecek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails