6 Aralık 2010

Sbarro’dan ezber bozan bir lezzet: Pizzayı hiç böyle “tatlı” yemediniz!


Sbarro’nun Nutellalı Pizza’sına hazır mısınız?

Pizzayı yeniden yorumlayan Sbarro, klasik pizzaya dair ezberleri bozuyor ve Nutellalı Pizza’yı pizzaseverlerin beğenisine sunuyor. İtalyan mutfağının Türkiye’deki temsilcisi olan Sbarro, yepyeni lezzet ve seçenek alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

Sbarro’nun nefis pizza tabanı üzerine bolca sürülen Nutella ile hazırlanan Nutellalı Pizza’nın bir benzeri daha bulunmuyor. İki İtalyan lezzetini pizzada buluşturan Sbarro, yenilikçi ve lezzetli ürünüyle oldukça iddialı…



Sbarro Nutellalı Pizza’nın yapımında çikolata ve şekerlemede 60 yılılk deneyimi ile İtalyan devi Ferrero işbirliği söz konusu… Ferrero, dünyanın en sevilen çikolatası Nutella’yı Karadeniz’in özenle seçilmiş kaliteli fındıkları, nefis süt ve kakao ile birleştirerek yaratıyor.

Birbirinden lezzetli Sbarro pizzasından biri mutlaka sizin içindir…

Tatlı sevenlere ve özellikle kış aylarında içilecek bir fincan kahvenin yanında yepyeni bir alternatif oluşturan Nutellalı Pizza dilim halinde sunuluyor. Tek dilim Nutellalı Pizza 1.5 TL’de satılıyor. Bir dilim Nutellalı Pizza’yla nefis kahve ikilisi sadece 2.5 TL. Ayrıca Sbarro’nun en sevilen menülerinden biri olan Mega Menü de de yer alacak olan Nutellalı Pizza, bir çok lezzeti bir arada sunacak. Sbarro’nun Mega Menüsü; pizza, spaghetti, çobra, içecek, kahve ve Nutellalı dilim pizza içeriyor. Kampanya kapsamındaki menü tekli veya ikili olarak iki farklı alternatifle satışa sunuluyor. Mega Menü tekli fiyatı 10.50 TL., ikili fiyatı 17.95 TL.



1 yorum:

  1. super fıkır...esım bayılıyor nutella'ya...
    hazır ıtalya'ya gıtcekken kesın tadalım..tesekkurler paylasım ıcın :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails