18 Aralık 2010

Özel kişilerin özel günlerini, en özel hediyelerle kutlamaya ne dersiniz?


Hem sıradışı, hem lezzetli, hem de isme özel şık kutularda çikolatalar Caramel İstanbul’da

Stil sahibi mutluluk elçisi Caramel İstanbul, yepyeni bir ürün kategorisini hayata geçirdi: Caramel Chocolate. İster bar çikolata, ister truffle, ister ambalajda fındıklı ya da krokanlı tekli çikolatalar olsun, seçeceğiniz çikolatayı dilediğiniz özel güne uygun, şık ve isme özel kutularda hazırlanıyor. Mis gibi kokan, leziz, el yapımı çikolataları, isme özel etiketlenmiş şık kutularda ister kendi adresinize, isterseniz hediye edeceğiniz kişiye direkt olarak gönderebilirsiniz. Kutu üzerine dilediğiniz mesajı da yazdırabiliyorsunuz!

Caramel Chocolate, piyasadaki bütün çikolatalardan farklı bir yaklaşım ve sunumla hazırlanıyor. İster bar çikolata, ister truffle, isterseniz ambalajda fındıklı ya da krokanlı tekli çikolatalar olsun, hepsi tamamen özel güne uygun şık ve tamamen isme özel kutularda sunuluyor. Sevdiğiniz kişinin ya da özel gününü kutlayacağınız kişinin ismine özel hale getirilmiş kutular içerisinde sunulan üstün kaliteli çikolatalar, hediyeyi alan kişiyi hem şaşırtıyor, hem de unutulmaz bir anı olarak hafızalarda kalıyor. İsme özel kutlama hediyesi, kutusunu atmaya dahi kıyamayacak kadar özel ve şık seçeneklerle fark yaratmak ve sıra dışı olmak isteyen kişiler için tasarlandı.


http://www.caramelistanbul.com/ üzerinden ulaşabileceğiniz Caramel Chocolate kategorisi altında 30’dan fazla çikolata seçeneği ve her özel gün için 10’dan fazla renk ve kutu görsel tasarımı alternatifi bulunuyor. Caramel İstanbul, el yapımı ve eşsiz lezzetteki çikolatalarıyla mutluluğu bulaşıcı yapmayı, tekdüzelikten kurtulmayı ve her anı özel birer anı haline getirmeyi isteyenlerin hayatlarını kolaylaştırıyor ve çikolatalarını kapılarına kadar gönderiyor. Dilediğiniz şekilde isme özel hale getirilen çikolataları dilerseniz kendi adresinize isteyerek kendiniz hediye edebilir, dilerseniz hediyenizin Caramel İstanbul tarafından gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey caramelistanbul.com’a tıklamak.


Caramel Chocolate’da hangi ürünler var?

El yapımı, karamel dolgulu bitter ve sütlü çikolatalar, çiçeklerle bezenmiş ve üzerinde sizin istediğiniz metnin basılı olduğu kutlama kartı ile, prestige kutularda.




Fındıklı ve sütlü çikolata barlar. Çikolatanın etiketi tamamen size özel bir metin ve istediğiniz görselle hazırlanarak paketlenmiş. İster bekarlığa veda, ister doğum günü, isterseniz baby shower, isterseniz de çikolata sever sevgiliniz için.

Baby shower, bebek geldi, ya da doğum günü kutlamaları için, kutusu sizin belirlediğiniz mesajla basılarak hazırlanmış sütlü ve bitter çikolatalar.

Bebeğin gelişini kutlamak üzere, her çikolatanın bebeğin ismiyle basılarak hazırlanmış kağıtlarla paketlenmiş fındıklı, krokanlı çikolatalar. Yine kutusu kutlama mesajınız ile özel baskılı bir şekilde bezenmiş biçimde, dilerseniz eşsiz güzellikteki ahşap sepetler içerisinde.

Altın ve gümüş ambalajları içerisinde, el yapımı enfes truffle çikolatalar, isme özel kutlama mesajlı şık kutusu içerisinde.

1 yorum:

  1. BLOĞUNUZ ÇOK ŞIK TAKİBİME ALDIM SİZİ AMA BANADA BEKERİM selametle...

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails