Hangi etin iyi olduğunu bir bakışta anlamak, et pişirmenin ve bıçak kullanma yöntemlerinin püf noktalarını öğrenmek istiyorsanız Beeves Steakhouse’da workshopa katılabilirsiniz…
Geçtiğimiz Ağustos ayında Suadiye’de hizmete açılan Beeves Steakhouse’da, Sidar Budak’ın eğitmenliğinde düzenlenecek sürprizlerle dolu workshoplar, 20 Ekim 2010 tarihinde başlıyor ve Kasım ayıyla devam edecek…
Yediğiniz etlerin hayvanların hangi bölgesinden elde edildiğini öğrenmek, etin nasıl pişirildiğini, hangi yemekte kullanıldığını, etin iyi olup olmadığını bir bakışta anlamak isteyen bir et severseniz Beeves’in donanımlı ve modern mutfağında, usta şeflerin lezzet sırlarını sizinle paylaşacağı workshoplara katılabilirsiniz. Etseverler workshoplarda, hem muhteşem lezzetlerin sırrını işin mutfağında öğrenecek hem de eğitimle geçirecekleri iki saatin ardından kendi seçtikleri eti pişirip, şarap eşliğinde bu lezzetin tadına varabilecekler. Et parçalama ve bıçak kullanma yöntemleri gibi pratik bilgilerin de paylaşılacağı eğitimler, etseverleri bilgilendirmenin yanı sıra keyifli saatler de vaat ediyor.
Beeves Butcher&Steakhouse, restoranının zengin menüsünün yanı sıra, kasap reyonunda kırmızı et alışverişi imkânı da sunuyor.
Workshop tarihleri:
Ekim Ayı Programı Kasım Ayı Programı
20 Ekim Çarşamba saat:14.00 – 16.00 3 Kasım Çarşamba: 14.00 – 16.00
23 Ekim Cumartesi saat:13.00 – 15.00 6 Kasım Cumartesi: 13.00 – 15.00
24 Ekim Pazar saat:12.00 – 14.00 7 Kasım Pazar: 12.00 – 14.00
24 Kasım Çarşamba:14.00 – 16.00
27 Kasım Cumartesi:13.00 – 15.00
28 Kasım Pazar:12.00 – 14.00
Ücret: 120 TL
Başvuru ve rezervasyon için:
Tel: +90 (216) 411 35 15 - 411 35 31
Adres: Kazım Özalp Sk. No: 60 Yalman Center B Blok Şaşkınbakkal / İSTANBUL
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder